bris pri 3 letnici (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

saba -> bris pri 3 letnici (25.8.2008 15:35:21)

A mi zna prosim katera povedat , kako zdravnica jemlje bris pri 3.letnici?

Jutri moram peljat mojo Živo pa me zanima kako bo, ker vem da niti lulice ne bo pokazala....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

BarbaraE -> RE: bris pri 3 letnici (26.8.2008 7:03:48)

Hm, zakaj pa morata dati bris? Zdravnica ti bo najbrž vse znala razložiti, hčerki pa razloži, da to ni nič takega, da jo mora zdravnica pogledat, da bo potem zdrava. Ne se pred herčko delat, da še sama ne veš, kako bo zgledalo. Otroci hitro začutijo našo nevednost in strah. Naša (3,5) paniko dela že, če ji samo zdravnico omenim - saj potem pri zdravnici je pridna in sodeluje.

saba -> RE: bris pri 3 letnici (26.8.2008 15:22:44)

ima lulico rdečo, pa canesten nič ni pomagal, pa je rekla da pridemo še enkrat , pa da ji bo verjetno bris vzela........tako, da vem kako to zgleda pri nas, ne vem pa kako pri otrocih....in še naše zdravnice ni, tako da je še dvojni problem...drug ZD in druga zdravnica....................bomo vidli.......čene pa bom delala kopeli iz kamilice in bomo počakali do pon. ko pride naša zdravnica.

hvala za odgovor!

Jessy -> RE: bris pri 3 letnici (26.8.2008 16:08:36)

Saba, nimam pojma kako izgleda bris pri otrocih. Verjetno bo vzela površinski bris, da bo dala v laboratorij na preiskavo.

Moja hči je imela katastrofalno lulico od prvega blata po antibiotiku. Takrat je dobila Advantan za celjenje in Daktarin proti glivicam. Prav hitro je bila spet zdrava. Daktarin se dobi v lekarni tudi brez recepta.

bucka01 -> RE: bris pri 3 letnici (26.8.2008 16:48:44)

Verjetni bo samo z palčko bris z ustja vzela če je na zunaj
infekcija.

Stran: [1]