sirenetta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa* ni mi všeč... Jaz imam en predlog, ampak čisto resničen... Kupite si male živali, dajte jim ime Rui, Roj in podobna čudaška novodobna imena tega časa, dajte si duška na polno, svojim otrokom pa dajte normalna imena, ker boste z njimi zaznamovali njihovo celotno življenje!!! dober predlog pa naj se jih še tolko zbuni na tej ali na kateri drugi temi! Najbrž res ne bi škodilo, če bi starši sprostiti svoje fantazije tako da bi si, preden si omislijo otroka, omislili en velik akvarij z zlatimi ribicami in vsako od njih poimenovali po mili volji z vsemi mogočimi in nemogočimi imeni a la ruj, raj, pin, pan, taj, bay, laj. Ko bi se lepo potešili, bi pa otroku dali eno (kot je enkrat ena napisala ): človeka vredno ime. Moje mnjenje s petimi klicaji ali brez. zakaj bi si pa male živali zaslužila čudaška novodobna imena? kaj so manjvredna kot smo ljudje..ali smo mi tako bolj pomembni da imamo človeka vredno ime, na živalih si pa sproščate fantazije. sploh pa Ruj ni čudaško ampak lepo ime, ki ga čaka lepa prihodnost. Aha, in vedeževalko očitno tudi . Ja, buh ne daj poimenovati ribice s kakšnimi neobičajnimi ekstravagantnimi imeni, saj ko gre ribica v osnovno šolo in jo vprašajo, kako ji je ime, ji je lahko zelo nerodno zaradi imena, ki so ji ga zaradi trenutne modne muhe dali starši pardon lastniki. Se iskreno opravičujem za takšno netaktnost. ... A rastline bodo v redu za ta moj predlagani kruti eksperiment poimenovanja s, kot sama praviš, čudaškimi novodobnimi imeni, imeni, ki bi jih ve sicer btw dale svojim otrokom. Če ne lahko izberete tudi kakšne lesene figurice...ajoj, ne spet les je tudi živa narava in torej ne pride v poštev...
< Sporočilo je popravil sirenetta -- 12.9.2008 23:33:41 >
|