Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Peadiater/inja v Kamniku? 25.8.2008 21:35:51
|
|
|
|
A.J.
|
Jaz bi ti priporočila dr.Novaka. Ne vem pa, če ima kaj prostora, ker je bil kar zelo zaseden... Ampak vprašat ni greh. Mi smo zelooo zadovoljni z njim. Do sedaj je vedno prav odreagiral in nas poslal naprej, kadar je bilo to potrebno, daje zelo realne nasvete, obenem pa ne komplicira tam, kjer ni treba... Lp
|
|
|
|
RE: Peadiater/inja v Kamniku? 25.8.2008 22:23:00
|
|
|
|
LadyB
|
Jaz bi ti tud priporočala dr. Novaka, čeprav ga nama ni uspelo dobit ker je prezaseden, tudi zdaj mislim da je tko. Ostane ti pa še dr. Breznik, je tak bolj resen, ampak se mi zdi da je zelo dober zdravnik.
|
|
|
|
RE: Peadiater/inja v Kamniku? 25.8.2008 22:43:22
|
|
|
|
Anonimen
|
V Kamniku bi definitivno priporočila dr. Novaka!!! Res grozno je prijazen, ko zadeve niso preveč resne je tudi za hece, drugače pa strokoven zelo! Dr. Breznikarja bi se pa jaz ognila v velikem loku, ker je mene skoraj spravil na oni svet, ker me ni jemal resno ... si sploh ne upam predstavljat kaj bi bilo, če nebi bilo dr. Novaka. Drugače sta pa v Kamniku mislim da še 2 pediatra oz. en pediater dr. Baš in ena pediatrinja dr. Brnotova (mislim, da se tako piše). Pa to pediatrinjo tudi kar pohvalijo, dr. Baš je pa še bolj mlad, a zelo prijazen.
|
|
|
|
RE: Peadiater/inja v Kamniku? 26.8.2008 8:28:43
|
|
|
|
LadyB
|
V Kamniku bi definitivno priporočila dr. Novaka!!! Res grozno je prijazen, ko zadeve niso preveč resne je tudi za hece, drugače pa strokoven zelo! Dr. Breznikarja bi se pa jaz ognila v velikem loku, ker je mene skoraj spravil na oni svet, ker me ni jemal resno ... si sploh ne upam predstavljat kaj bi bilo, če nebi bilo dr. Novaka. Drugače sta pa v Kamniku mislim da še 2 pediatra oz. en pediater dr. Baš in ena pediatrinja dr. Brnotova (mislim, da se tako piše). Pa to pediatrinjo tudi kar pohvalijo, dr. Baš je pa še bolj mlad, a zelo prijazen. dr. Baša od februarja nebo več, dr. Brnotova pa se mi zdi da drug let šele pride. Tko so mi povedal, ker sem hotla za izbranega zdravnika imet enega drugega namesto dr. Breznika.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?