|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grizenje nohtov
8.3.2005 10:10:37   
Titty
Ali katera grize nohte? Kako se znebiti te grozne navade, ki traja že veliko let???

LP :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Grizenje nohtov
8.3.2005 10:12:12   
Seven*
Jaz. Do krvi. Ze od malega. Nikoli se nisem odvadila. Pomagali so mi edino umetni gel nohti. Imam v planu, da spet poskusim. Tisto mi ni bilo zanimivo grizt.. Je pa grda razvada in najbolj me skrbi, da me bosta otroka posnemala...

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Grizenje nohtov
8.3.2005 10:12:13   
Seven*
Jaz. Do krvi. Ze od malega. Nikoli se nisem odvadila. Pomagali so mi edino umetni gel nohti. Imam v planu, da spet poskusim. Tisto mi ni bilo zanimivo grizt.. Je pa grda razvada in najbolj me skrbi, da me bosta otroka posnemala...

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Grizenje nohtov
8.3.2005 10:14:53   
tinka-pepa
jaz imam to grdo navado, imam čisto pogrižene nohte in tudi kožo okoli njih, bilo je obdobje ko si jih nisem grizla, ampak naenkrat spet...:(
uporabljala sem že tudi lak, ki smrdi in ima grenak okus pa mi ni nič pomagalo.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Grizenje nohtov
8.3.2005 10:17:58   
ZARA
jst sem jih grizla do ene 26 leta,na full!
Potlej sem se pa kr odvadla,ker sem si sla tko na jetra,matr...zdej jih ne grizem vec,ampak dolgih pa zarad Zare ne morem imet...

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Grizenje nohtov
8.3.2005 10:24:38   
nikitta
ja res grda razvada, ki ni sploh "nedolžna". Imej v žepu, kakšno slikico trakulje ali gliste...ful pomaga, da te mine.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Grizenje nohtov
8.3.2005 10:26:45   
Seven*
Hecno. Vsi omenjajo neke parazite. Jaz si grizem nohte ze 20 let, pa se toksoplazmoze nisem prebolela. Da ne govorim da imamo doma psa in da smo imeli pri starsih skoz neke macke.. Gliste sem pa imela samo v otrostvu. Sicer pa biologa misel na glisto ali trakuljo niti najmanj ne prestrasi... :)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Grizenje nohtov
8.3.2005 10:36:41   
Pajaca
Do 4letnika sr šole sem imela čist zgrižene... po pa sem si pustila en noht, pa drug, pa tretji.... trejal je cel 4 letnik, pa sošolka me je skoz po prstih mlatla..... Zdaj pa zgrizem noht če se mi zalomi, pa nimam pilce pri roki... takrat sem čisto živčna, ker je noht zalomljen....pa ja če kje kožca stran štrli.... Sam morajo biti pa kar dolgi nohti, ker kadar jih bolj na kratko postrižem me kar mika, ta dolgih pa ne moreš zgrizt.....

... ha ha pa mama tud ful grize.....

.... upam da tamala ne bo....

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Grizenje nohtov
8.3.2005 10:47:21   
Titty
Ej punce, mene je včasih tko sram, kar roke skrivam, še predvsem v službi, ko si pač v stiku z ljudmi in meni se zdi, da je to prva stvar,ki jo ljudje opazijo na meni :zmeden:
Tudi jaz sem imela obdobje leta in pol ko si nisem nič grizla in sem res imela zelooo dolge in mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi jih zgrizla. Pol sem pa imela eno krizo s tipom, pa hopa jih ni bilo več, in od takrat sem ko v začaranem krogu zopet.
Sem si rekla, da jih morem pustit sedaj ko sem na porodniški, da bodo do službe ok, a se že bojim, da mi ne bo ratalo....:(
LP :rozica:

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Grizenje nohtov
8.3.2005 11:35:49   
Seven*
Titty. Poskusi z umetnimi gel nohti. Na tvoje lastne, cetudi so kratki, ti nanesejo eno tako maso, ki je trda in ti oblikujejo krasen noht. Tista masa potem raste z tvojim nohtom in jo ob robu samo dolivajo. Res je da nismo glih poceni, so pa taksni kot filmski. Jaz sem imela ful pogrizene nohte in mi je gor naredila taksne, da so vsi sprasevali kako to da imam tako lepe nohte. :)-:)-:)-:)- Ko bi oni videli kaj je spodaj.. :)-:)-:)- Naredijo ti pa zeljeno dolzino, koliko pac hoces.. Za grizenje pa niso primerni, ker imas obcutek kot da bi loncek od jogurta malcal.. :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Grizenje nohtov
8.3.2005 12:15:36   
baguSka
:)-:)- A se dobi mogoče kršne umetne nohte za moške?? :)-:)-

Moj lubi si že prste je k nima več nohtov..:ups::ups:

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Grizenje nohtov
8.3.2005 12:41:53   
*HONEY*
Jooooj me je zdaj šokiralo...
jaz veselo grizem nohte ko mi odpira naš vsakdan in naekrat zagledam napisano grizenje nohtov8) šok:ups::ups:
Tako da ja,tudi jaz grizem...žal...sem si umetne tudi že parkrat pogrizla:)-

LP

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Grizenje nohtov
8.3.2005 12:47:36   
nikitta
Seven, to je super, da nisi imela težav in upam, da jih ne boš imela. Kot biologa ali ne, nima veze koliko strokovno znanje vpliva na strah, saj ni namen "ustrahovanje", ampak osveščanje.
Menim, da tudi jaz počnem stvari za katere vem, da niso dobre in verjetno se gre tudi za nevednost v smislu osveščanja.
Da, skrajšam...

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Grizenje nohtov
8.3.2005 12:54:48   
nejcko
Jaz pa nohtov ne grizem, ampak obnohtno kožico. In bolj jo grizem, več je je in sem v začaranem krogu. Sploh si ne morem pomagat. Je pa tako grdo za videt, ker imam nohte dolge, lepo oblikovane, zdrave in negovane, kožica okoli njih pa živ obup.

(odgovor članu Titty)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?