Še ene superge (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Še ene superge (8.3.2005 10:10:26)

Dajte mi svetovat, kaj naj naredim, da bom mojemu tamalemu nehala kupovati superge? Tele Nikice, ki sem jih dala posebej v album, so mi tako všeč... Ta sem mu že trojne superge za letos kupila, sedaj pa me tako mika, da bi še četrte?
Joooooj, kolk sem smotana!
Po koliko parov čevljev pa imajo vaši otroci pa koliko so stari (otroci)? Moj bo star 3 leta.

kofetek2010 -> Še ene superge (8.3.2005 10:16:01)

Si pač ne moreš pomagat, pa nisi edina. Naš (8let) ima trenutno:
1x skibuce
1x gojzarje (Caterpilar)
2x superge (ene Puma, druge Nike)
1x superge za umetno travo (za fuzbal)
1x kopačke

Kmalu bo potrebno kupit ziher dvoje superg...

lp
jana73

PS: Otroci so drag šport :)-:)-:)-

Alika -> Še ene superge (8.3.2005 10:23:33)

Sm tud jz obsedena s čevlji za se in za otroke.:hudicek:
Moj 6-letnik ima škorne,superge(geox),gojzarje( caterpilar),za poletje pa sploh ne omenjam.Še sreča,da mu je mal nehala noga rast,da bo še od lani kej prov:bravo:
Komi čakam,da bom lohk začela kupvat čevelce za tamičkenga....:bravo::duda:
ps
Se strinjam,otroci so res drag šport,ampak si ga tud starši mal nardimo drazga.:hudicek:

Nogavička -> Še ene superge (8.3.2005 11:28:22)

Kaj moreš, če imajo pa take luštne.
Kupi mu kakšno številko večje, bodo že prav prišli.

Lep dan :rozica::rozica:

Tea

Anonimen -> Še ene superge (8.3.2005 13:53:35)

Ja če mu kupim pa kakšno številko večje, pa ne vem, če mu bodo pravi čas prav. Pa še potem bi jih kar za par let naprej nakupila. Vmes bi pa še ful novih fletnih videla... o groza! Prejle sem bila v Medvodah in sem tam v blagovnem centru v Kari spet ene dobre videla.

Anonimen -> Še ene superge (8.3.2005 13:54:36)

Ja, mi mamo tudi Geox (ene izmed treh - dvojne pa še Nikice), že druge čisto iste, samo večje. Sem jih vedno zelo ugodno dobila, pa sem kar zadovljna. So pa šminka.

Anonimen -> Še ene superge (8.3.2005 13:59:33)

Odkar sem enih pet parov čevljev dala naprej še skoraj čisto novih, sem se disciplinirala in jih ne kupujem več kar vsevprek.

Zdaj ima dvoje škornje (ene modre, ene rjave, da pše na obleko), poleti pa je imel recimo teniske - Nike-ce, men so svetske, Splišni, tvojih nisem gledala v slikcah, nimam zdele časa, pa ene fine sandale pa ene mal bol švoh za okol bajte. To je to.

Se pa strinjam, da so ful lepi čeveljci, dragi pa kot žafran:-((

Anonimen -> Še ene superge (8.3.2005 14:02:08)

Oj, Albina, že to me potolaži, da ima tudi tvoj dvoje škornje različnih barv. Tudi pri nas tako pašejo na eno bundo v modrem in eno v zelenem. Pa sem imela spet ful slabo vest, kaj kompliciram, ko mi vsi skozi težijo, da samo zapravljam brez veze.

Anonimen -> Še ene superge (8.3.2005 16:07:00)

Ah, klinc, dvoje škornje pa že lahko imajo:-))

frutka_ -> Še ene superge (8.3.2005 17:09:44)

Filip je dobil od najinih prijateljev ene full dobre Adidas rdeče teniske in to iz Singapurja! Ziher ne bo noben imel takih. Komaj čakam, da mu bodo prav! Bom poslikala pa dala slikice v album!

Nikice pa so meni tudi full lepe, pa Pumice...Sicer pa mu bom zdaj za prve korake kupila Cicibanove, tiste pa bo imel samo za šminko!

Al bina jaz tudi imam batare. Z možekom full gobariva in takrat ni druge kot batare gor obut pa kadar imao trgatev jih obujem. Ampak to imama tista prave plastične, kmečke, ko jih samo z vapom opereš...hahaha..

Grem zdaj teniske slikat...

Stran: [1]