Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj obleči - prehodno obdobje 25.8.2008 10:52:57
|
|
|
|
Štručka1
|
Pozdravljene, moja hči gre prvič v vrtec,...v ponedeljek. Zanima me, kaj obleči otroku za v vrtec v tem prehodnem obdobju,... Zjutraj je hladno, popoldne vroče,... Kako je s temperturami v vrtcu, pa se mi ne svita kaj dosti,... Kaj predlagate???
|
|
RE: kaj obleči - prehodno obdobje 25.8.2008 10:55:52
|
|
|
|
Mišni
|
Zjutraj dolge hlače, majico s kratkimi in jopico, za s seboj pa kratke hlače za preoblečt. Če pa ni prav mraz, pa je najbolje 3/4 hlače že zjutraj oblečt.
|
|
RE: kaj obleči - prehodno obdobje 25.8.2008 10:56:28
|
|
|
|
neanja duo
|
dolge tanke hlače,majica s kratkimi rokavi,čez tanka jopica ali pulover kratke hlače za preoblečt
|
|
|
|
RE: kaj obleči - prehodno obdobje 25.8.2008 11:36:00
|
|
|
|
glen
|
Mi našo tamalo vozimo za 9 ko ni več tako mrzlo in ji dam kr 3/4 hlače in majico s kratkimi. Ima pa itak v nahrbtničku zmeraj rezervo: jopco,dol. hlače-tanke,še eno majico s krat,spod.perilo pa nogavičke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?