aka -> Tašče (8.3.2005 10:06:22)
|
Ma se lahko tudi jaz pohvalim z mojo. Je razgledana ženska, po srcu pa tak dober človek... Ker je opravljala odgovorno delo, jo imajo vsi za ful "šarf" žensko, a v resnici je tako krotka in vodljiva, če samo hoče biti. Ima pa, se razume, svoj JAZ. Ne vem, doslej so imele vse neveste z njo probleme. Najbrž se jim je zdela vsiljiva ali ne vem kaj. Pa saj jo moraš poslušati, ker ima v dostih primerih kar prav. Saj gredo določene stvari lahko tudi tu noter - tam ven. Ne smeš pa kar apriori reči ne in narediti drugače, kot ona svetuje. Tudi meni je kar fino, ko živita nad nami. Skrbita za melega, jaz pa si tudi ne predstavljam ob moji službi, da ju ne bi bilo. Dostikrat mi zvečer, ko dam malega spati paše, da grem k njej na čvek. Ob vikendioh skuhata odlično govejo juhico, pa tudi če bi hotela, bi skuhala kosilo v celoti. Tudi ko sem rodila sta kuhala onadva, pa tudi tašča je malemu skuhala prvo zelenjavno juhico (kolerada+korenček), ker je bilo mene tako strah dati malemu prvič nekaj kuhanega za pojest..... Saj moram priznati. Kakšenkrat mi vse skupaj dok..., se malo skašljam na moža (nič kriv, ali pač?) pa gre karavana dalje. Morda me res malo moti, da sta seznanjena skoraj o vsem, kar se dogaja v zvezi z nami. Najbrž to ni prav. Vidim druga sinova. Vidijo se parkrat na teden, če se, se malo posmehljajo, tašča ju okurca, pa je v končni fazi zadovoljna, da sta jo le prišla pogledat. In imata mir. Mi, se mi zdi, pa smo res na udaru. Ampak OK. Jih pa ima najin ta mali res iskreno rad, bolj iskreno kot vsi ostali vnuki.
|
|
|
|