Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odprta 1 cm ... vase izkusnje 25.8.2008 9:50:49
|
|
|
|
tonja
|
Jaz sem bila odprta 1 cm menda 14 dni, dokler mi niso sprožili poroda. Sprožili pa so mi ga en teden po PDP -ju.
|
|
|
|
RE: Odprta 1 cm ... vase izkusnje 25.8.2008 10:10:42
|
|
|
|
*tajda*
|
Jaz sem se pa za 1cm prav pošteno namučila,sem imela popadke kar nekaj časa da sem se odprla za en prst.Ko sem pa končno prišla do 3cm,sem pa hitro zahtevala epiduralno
|
|
|
|
RE: Odprta 1 cm ... vase izkusnje 25.8.2008 10:14:11
|
|
|
|
blaža
|
Pred šestimi meseci sem rodila drugega otročka in sem se v pol ure dobesedno iz dva cm odprla na deset!!! Na klistirju sem moledovala, da ne morem več in , ko me je še enkrat pregledala je rekla samo, da naj grem hitro v porodno in mi ni nič rekla, tako, da nisem vedla, da sem že na desetih cm. In v porodni sem pomislila, da ne bom zdržala take bolečine še par ur. In ko je babica prišla je rekla, da naj skrčim noge ker je že!!! Še po porodu nisem prišla k sebi, ker je bilo tako hitro. Še dobro, da sem šla pravočasno. Samo ne se vstrašit, ker to je bil drugi porod, tebe pa je itak g. pregledala in če te je poslala domov, je vse ok! Pa srečno!
|
|
|
|
RE: Odprta 1 cm ... vase izkusnje 25.8.2008 10:19:31
|
|
|
|
CatJa
|
Pri prvem otroku dva dni, potem sem ponoči na hitro rodila. Pri drugem ne vem; ko mi je voda odtekla in sem prišla v porodnišnico, sem bila odprta samo 2 cm, po več kot dveh urah so mi dali umetne popadke in po tistem sem v uri in pol rodila. Ni nobenega recepta, tako da le mirno čakaj in se veseli malega zakladka Pa srečno na porodu
|
|
RE: Odprta 1 cm ... vase izkusnje 25.8.2008 10:46:23
|
|
|
|
glen
|
Prijateljica je bila odprta 14 dni pred pdp 2 cm in je rodila šele 7 dni čez rok. Jaz sem pršla rodit 2 cm odprta in v roku pol ure sem bila že 8 cm in hitro zatem je sledil otroški jok. Zelo različno od posameznice do posameznice. Srečno,pa čim lažji porod
|
|
|
|
RE: Odprta 1 cm ... vase izkusnje 25.8.2008 10:55:20
|
|
|
|
Lotty
|
Hvala vam. To je moja prva nosecnost, tako da ... prav hudo na hitro vrjetno ne bo . Upam pa da bo v par dneh. Sicer smo z gin dogovorjeni, da ce ne bo prej mi v cetrtek 28.8. sprozi, tako da ta teden vsekakor bomo postali druzina. Lp Lotty
|
|
|
|
RE: Odprta 1 cm ... vase izkusnje 25.8.2008 11:43:38
|
|
|
|
glen
|
Srečno pa kot sem že napisala čim hitrejši in čimlažji porod
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?