lilka -> RE: otrokovo počutje v vrtcu (25.8.2008 14:30:16)
|
Moja Tinka je šla v vretc z 11M in ni do sedaj(16M) nikoli jokala zjutraj, so pa dnevi, ko se me po cel popoldne oklepa in je taka jokcasta, takrat vem, da se dopoldne ni preveč dobro počutila, ampak takšnih dni je res malo. Junija je šla njena vzgojiteljica v pokoj in me je zelo skrbelo kako bo, ker je bla res super in zdej je v avgustu začela nova in je kar skos v njihovem oddelku in je vredu in Tinka jo ima rada ni nobenih težav, vmesni čas, je bla pa popoldne Tinka precej čudna, zdej se je pa nehalo. Predvidevam da se v vrtcu dobro počuti, na to, da mi bo to povedala, bom morala pa še počakati, je pa res hecen občutek, otroka vsak dan za 8 ur nekje pustiš, pa v bistvu sploh ne veš kako se tam počuti....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Glede študentk v vrtcu: jaz sem kot študentka delala dva poletja v Ljubljani v vrtcu, zato na to malo drugače gledam, je pa seveda odvisno od študentke same, mene so imeli otroci zelo radi in nikoli ni bilo nobenih težav, pa zelo sem se potrudila, da so ja bili starši zadovoljni.
|
|
|
|