Grascakinja -> JULIJKE (8.3.2005 10:53:48)
|
Tudi jaz bi rada izrazila iskreno sožalje - v četrtek sem bila ravno na urgenci, ko so se zdravniki borili za življenji malih sončkov... kako grozno... Upam, da se bosta njuna stara starša čim prej vrnila med vas. Želim vam čim več družinske ljubezni, podpore in solz. Mala dva pa naj čuvajo angelčki. Sicer pa jaz v 23 tednu hodim okol kot trodelna omara :zmeden: (poglejte si album), kaka bom šele pol? Vse je šlo v trebuh (+4 kg), no če sem čist iskrena, nekaj tud na zadnjo plat :ups:, ampak tam ne vidim :)-. Naša mala gimnastičarka :duda: (ni stoprocentno) pa tako razgraja :sloncek:, da če se uležem na hrbet, se mi delajo izbokline povsod, kamor brcne. Imam cele valove po trebuhu. Sploh fajn je, ko me v mehur brcne :)-... moram vzrajat pri Keglovih vajah, če ne bo mokrote še pa še...:(( Veselo zbrca tudi vse ostale, ginekologinjo v sondo od UZ, ko so nas z urgence poslali v porodnišnico zaradi padca, je zbrcala CTG in dohtarja, ki me je pregledal... AMPAK, ko da pa ati roko gor, je pa pridna ko angleček :angel: Jojojoj... Julijke, ali se vam še kaj posebej lušta po hrani :torta:? Jaz sem v začetku navalila na Zdenka sirčke, zdaj mi pa nič posebej ne paše. Razen včasih višnjev kompot. Mirno nosečnost vsem pa lepo bušije božajte! Aja, pa ena :rozica: vsem za 8. marec!!!! Pupa
|
|
|
|