|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   emamair
8.3.2005 7:59:15   
buškica
Sem morala novo temo odpret.
Danes ima emamair prvi pregled v ambulanti za neplodnost. Držimo pesti zanjo in njenega lubija.

:miska::miska::miska::miska:

naj vaju :angel:čubvajo.
buškica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   emamair
8.3.2005 8:28:13   
buškica
A se vidimo?
Ob 16 v SIesti ane?

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   emamair
8.3.2005 8:29:45   
Sisy
Ema držim :miska:! Fuuul fajn...da se stvari takole premikajo ne....

ja punce ne pozabite ob 16 h v Siesti......Andrejka je žal zbolela in je ne bo....:(

pozdravček

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   emamair
8.3.2005 8:34:26   
cmokec
Emamair, :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:. Čas je, da se tudi pri tebi stvari premaknejo, da tvoja dobrota in lep karakter dobita sadove. Na čimprejšno :duda: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

"za vsako rit na svetu palca raste, za vsako tako punco, kot si ti, pa nekje čaka dojenček, da bi bil samo tvoj"

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   emamair
8.3.2005 8:35:13   
buškica
Prosim,da full mahate, k jest sem bl slepa pa če nom imela očal vas od deleč sploh ne bom vidla.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   emamair
8.3.2005 8:36:41   
tinkamiška
Ema:miska::miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   emamair
8.3.2005 8:38:56   
buškica
NE, ob črnuški obvoznici v Lj

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   emamair
8.3.2005 8:40:58   
anadejka
Ema v mislih sem s tabo:miska::miska::miska::miska::angel::angel::angel::angel::miska::miska::miska::miska::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   emamair
8.3.2005 8:43:39   
Skye
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

samo zate ema...drži se:)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   emamair
8.3.2005 10:35:48   
tejč
Ema, drži se, se bereva!!!
:rozica:Mateja:rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   emamair
8.3.2005 11:32:10   
emaa
Hvala punce.
Ugotavljam, da 8. marec ni moj praznik:((. Sem se tolažila po pregledu pri svoji G, da sem imela samo anovularni ciklus, da pač takrat nisem ovulirala. Pomota, Ribičeva je pogledala moje izvide in rekla, vidim, da nimate svojih O, hormoni so sicer v redu, ali ste že kdaj imeli kake operacije v trebuhu. Pravim samo slepič, ko sem bila pet let stara. Me vpraša, a je bil razlit, povem, da ja, da sem že kri bruhala, voda, blato vse je bila kri. Mi pove, da imam najverjetneje zarastline, da se ne splača O rihtat, ker moji loparčki (jajčniki), ne zmorejo usmerjat jajčeca v pravo smer. Tako, da imam histereskopijo (zaradi ss lani, če imam pregrado, za preventivo) in laparoskopsko operacijo pri njej. Vprašam kaka je razlika med laparoskopijo in laparoskopsko operacijo, pa mi je povedala, da pri operaciji zadeva traja dlje, ker ima osebje za dalj časa in lahko bolj detaljno pogleda.
Če bom imela srečo bom imela operaciji maja, če ne junija, odvisno od gužve. Sem se takoj naročit, oziroma pridobit številko, da ne bom predolgo čakala.
Zdaj sem na istem kot Sisy, upala sem, da mi ne bo treba brati kako potekajo te operacije, pa sem se motila, tako, da bom med fosilkami še nekaj časa, punce tako vas imam rada, da ne grem tako zlahka stran.
Na momente mi je za zjokat:((, ampak ponavadi za volanom, tako da to ne gre, sem si pa izborila kosilo-večerjo, ker sem zmožna koga zastrupit. Sicer pa zakaj bi otročka dobila kaj lažje, če sva vse druga stežka.

Hvala vsem za pesti, nekaterim bom pa še danes osebno pojamrala.

LP
Ema:rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   emamair
8.3.2005 11:41:29   
tinkamiška
Ema ne :((, veš tale operacija je lahko samo dober znak:rozica:
Te bojo lpo porihrali in pol bo pa ratalo:rozica:
Boljše, da te tam noter lepo pregledajo in če imaš zarastline, ti jih bojo odstranili in mogoče še pregrado, če jo imaš, da ne bo več ss:rozica:

Glej na to kot nekaj dobrega, na en korak, ki ga moraš še narediti do svoje:duda:

Pa boš vidla da te oparacije sploh niso nič hudega:rozica:

:angel::angel::angel:

Tinka

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   emamair
8.3.2005 11:46:26   
emaa
Saj to vem, sam a morajo bit slabe (mešane) novice zmeraj na 8.3.
Moj sicer že neko paniko zganja kako bo doma, da bo skrbel zame:love:, pa sem mu rekla, da na kvču bom že znala ležat;).
Saj bo boljše, že jutri, a ne, če ne pa dons zvečer, ko me bo še on malo tolažil.

lp:rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   emamair
8.3.2005 12:04:41   
cmokec
:rozica: Ema :rozica:, vem, da si slabe volje in ne slepim se, da vem, kak ti je. To lahko veš samo ti.
Ves cirkus, ki ga bosta morala dati skozi, so le stopnice do vajinega dojenčka. Bo boleče, vleklo se bo, negotovost bo obstajala, a ko boš imela dojenčka v naročju, bo vse realno, vse preživeto. Takrat boste družinica in iskreno vama želim, da bi bila nosečka že letos jeseni.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   emamair
8.3.2005 12:06:26   
baguSka
Jst držim pesti zate ema, da bi blo čimprej vse OK in da se čimprej vse poštima..:rozica::miska:

Moram pa priznat, da sm se kr mau ustrašla, zato ker sm tud sama bla pr 6-ih operirana zarad razlitga slepiča.:zmeden:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   emamair
8.3.2005 12:07:16   
emaa
Hvala cmokec, bom si dobre veze izborila pri nosečkah, da bom lahko njihove otročke mal cartala, pa bom tud do svojga zdržala, a ne;)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   emamair
8.3.2005 12:09:06   
cmokec
Ema, dobre veze pri nosečkah že imaš, :bravo::bravo::bravo::bravo:, vidva samo z dvignjeno glavo pogumno naprej.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   emamair
8.3.2005 12:11:15   
Urša76
ema,
me je ful stisnilo...
mi je tak hudo.
ampak, prosim ne se vdat! ne smeš! saj bo še vse OK. obljubim! mam veze tam gor...

glede olajšanja pa tkole: priporočam, da se zjokaš, izkričiš bolečino, potem pa: naprej...

pošiljam ti :rozica: in :angel:

mislim nate,
ursa

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   emamair
8.3.2005 12:13:09   
emaa
baguska ne vem kaj naj ti rečem, jaz sem tud mislila, da to nima vpliva, pa očitno vsak poseg v trebušno votlino vpliva, pa pr svoji G to kar povej, boš mela boljše možnosti za:duda:.
Cmokec, če imam dobre veze, se že zdej napovem, da mirkam rada, tudi malo starejše.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   emamair
8.3.2005 12:18:38   
baguSka
Matr..:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   emamair
8.3.2005 12:26:42   
Skye
ema:(

No zdaj vsaj veš na čem si.....in že s tem si korak bližje svoji pikici. Držim :miska::miska::miska: zate, da bodo od zdaj naprej samo še pozitivne novičke.

:(Tud jaz bila operirana na slepiču...sicer se mi ni razlil, ampak vseeno:(

Uh ne vem če ne bom že čez kakšna 2 meseca šla jaz malo k mojemu G:zmeden:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   emamair
8.3.2005 12:37:25   
cmokec
Pomota v razumevanju, dobre veze imaš, da se nam čimpreje pridružiš, od merkanja otrok pa jaz nič ne vem. :angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   emamair
8.3.2005 12:44:14   
Sisy
Ema, :(.......

joooj natančno vem kako se v tem trenutku počutiš! ...Jaz sem rabila več kot teden dni da sem prišla k sebi....Če te kaj tolaži naj ti povem da bo sčasoma boljše,da se boš s situacijo sprijaznila in jo jemala kot neko upanje za naprej...S to operacijo boš dobila priložnost za :duda: kar pa do sedaj ni bilo mogoče! Glej na zadevo tako,boš videla da ti bo takoj lažje!

Glede čakanja na laparo pa preberi spodnjo temo Sisy...kjer je Saša napoisala da se baje v Lj sploh ne čaka tako dolgo! Aja pa baje sta Dr.Tomaževič in dr.Ribičeva itak najboljša... (to mi je rekel f+dr.Reš...) tko da se nimaš kaj bat...

aja-pa upam da si poklicala na GK v LJ za številko!

vse bo še dobro,brez skrbi:rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   emamair
8.3.2005 12:52:42   
emaa
Sisy ne sam poklicala, ker sem bla na Šlajmerjevi 2, sem šla peš do 3, vprašala, če se da osebno naročit/dobit številko (ker je linija itak skoz zasedena), pa že mam številko 337, marec, april sta polna, mogoče dobim maja, začetek junija, pa tud to bom dočakala, sej sem tud ta termin. Mi je pa Ribičeva napisala na napotnico, da je za k njej:).
Mi se pa danes vidmo, a ne Sisy, se nas boo kar nekaj nabralo, upam, da ne bo snežilo jutri:)-

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   emamair
8.3.2005 12:59:29   
baguSka
:)-:)- Mogoče bo pa dežval??:ups::ups:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?