anju -> RE: podaljšana porodniška/vrtec? (25.8.2008 10:19:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy ojoj...kaj starši deklice niso podpisali pogodbe z vrtcem? tega prav natančno ne vem, ampak mislim da so. vse je bilo že urejeno. fora, vsaj v našem vrtcu, je v "ekonomskem interesu", kot so razložili mami te deklice. ker je pred njo šel v vrtec drugi fantek so 2 meseca zaslužili... ne vem, če si svojo punčko že vpisala in se zmeniš za rezervacijo, potem verjetno tega ne bi smelo biti... ampak vprašaj za ziher. tale mama je bila tudi že prepričana, da mesto čaka njeno hčerko. pa še moj primer. otroka sem imela namen vpisati 1. junija letos. ker je ravno tedaj imel operacijo, so mi vpis prestavili. poklicala sem, da naju ne bo, nisem vedela, da se da vpis prestaviti, če so tehtni razlogi, skratka bi tudi plačala tiste 3 tedne, kolokor smo ga kasneje vpisali. no, ampak se je dalo prestavit. in v tem, ko smo prestavili vpis, če bi se pojavil otrok, ki bi hotel v vrtec, bi mojega prehitel. a tega mi ravnateljica ni omenila, ko je prestavila vpis. tako da je treba pazit.
|
|
|
|