Kako spite, ko spijo? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Natas@ -> Kako spite, ko spijo? (8.3.2005 7:52:40)

Jaz od kar imam Anžeta spim zelo slabo, če že včasih trdno zaspim, se ponavadi kar naenkrat zbudim in polsušam, če še diha. Sicer pa slišim vsak njegov dih, stok, premik,... Si grem že prav sama sebi malo na živce, ker potem skoraj nič ne spim (včasih me zmanjka, večino noči pa spim z odprtimi ušesi:)-:)-).
Kako pa ve spite?
Lp

Mina1 -> Kako spite, ko spijo? (8.3.2005 8:17:05)

Spanje, kaj je že to:zmeden::)-:)-:)-

Se mi zdi, da nič ne spim od moje prve nosečnosti in vse do sedaj, ko sem rodila v drugo, potem si lahko predstavljaš.

Enkrat so krči, drugič zobki, tretčjič podoživljanje dneva in nočne more:zmeden:, da o prvi nosečnosti in drugi ne govorim (moji krči, pa lulanje na 5 minut in tako).

Aja, pa ko so tini mini:duda:, gledam, če sploh diha, kadar že spi in je miren, drugače pa itak joka, ker je lačen, ali pa ga dajejo krči. tako da nisi edina.

In glede na to, da sem na sveže mamica v drugo (:modri: je prijokal 18.2.2005), me spet čaka obdobje nespanja):zmeden2:

Sej bo, ko bo:)-:)-:)-

pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

Natas@ -> Kako spite, ko spijo? (8.3.2005 8:43:40)

Aja, sem pozabila povedat, da pri nas spi (vsaj ponavadi) skoraj celo noč, zbudi se 1x za papico potem pa spi naprej. Tako da zankrat nimam problemov z njegovim zbujanjem, ga samo jaz poslušam. Zrkam da bo spal še naprej, jaz pa tudi.
Lp

Magi* -> Kako spite, ko spijo? (8.3.2005 9:08:20)

natas, ravno včeraj sem se spraševala kdaj bom končno normalno spala. moj bioritem je čist na glavo postavlen. ne samo, da v nosečnosti nisem spala zaradi nemirnih nog, ki so me sprehajale in telovadile cele noči:) ampak zdaj, ko tamala spi celo noč, jaz spet ne morem spati. se obračam kot kotlet na žaru, poslušam vsak dih, zvok, mljask, vstajam in jo preverjam in tako cele noči. seveda posledično zgledam ne preveč dobro, pa tudi počutim se kot ožeta cunja.

torej, jaz sploh ne spim;)

Pajaca -> Kako spite, ko spijo? (8.3.2005 10:31:22)

Jaz pa super spim, sploh ne slišim kako kolovrati po postelji, če se zajoka jo slišim, če je treba grem do nje, samo drgač pa sem jo poslušala le prvi mesec, pa če je bolna jo mal bolj poslušam. Drgač pa spim ko prej.

ZARA -> Kako spite, ko spijo? (8.3.2005 10:34:38)

jst isto kot pajaca...

Stran: [1]