Čestitajmo ...!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Neža81 -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 7:42:54)

Včeraj 7.3.2005 je praznovala 2 x 15 let naša babika, simonas in ker je včeraj bila RR nedostopna, ji čestitajmo danes.

Simonas!

Poleg želja, ki sem ti jih poslala po mejlu, ti še želim, da bi te čimprej videla, kako po Bistrci "tišiš" voziček, v njej pa malo štručko!!!

:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neža

žlička -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 7:46:12)

čestitkam tudi jaz...vse naj naj :rozica::rozica::rozica:

:torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo:

anadejka -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 7:48:45)

Vsenajnajboljše!!!:darilo::torta::duda::darilo::torta::duda::darilo::torta::duda::rozica::rozica::rozica:

simonas -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 7:49:44)

Ja hvala Neža. Upam, da bo kdo med :angel: uslišal tvoje lepe želje.

Simona

Urša76 -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 7:50:19)

simona, vse naj naj naj naj naj

naj se ti izpolnijo najbolj goreče želje...
cmokija & :rozica:
urša

pupika -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 7:51:28)

Simona vse najboljše!

Naj se ti ipolnijo vse skrite želje!!!

:darilo::torta:

simonas -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 7:52:54)

Olala punce, koliko lepih želja:)-. Zdaj pa bom res zdrava in vesela in še kaj...:)-:):)-

Simona

emaa -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 8:15:06)

Vse naj naj:bravo::bravo:

cmokec -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 8:30:44)

Simonas, iskrene čestitke, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

tinkamiška -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 8:33:09)

Vse najlepše Siomona!!!:rozica::rozica::rozica:

Tinka

wawa -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 8:36:09)

Vse najboljše pa veliko :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::torta::torta::torta::torta::pujs::pujs::pujs::pujs:

Skye -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 8:38:32)

Vse naj, naj, naj

:bravo::darilo::torta::bravo::darilo::torta::bravo::darilo::torta::bravo::darilo::torta::bravo::darilo::torta:

buškica -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 11:48:20)

vse naj naj simonas:darilo::torta::rozica:

Žan Luka -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 11:50:55)

Simonas vse naj naj...:rozica::darilo:
Lp :kuza:

Gea1 -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 13:25:16)

Vse naj, naj in 30 :rozica: za te. Kmalu pa se tudi jaz pridružim klubu s 3 spredaj. Sem kar malo :(, ampak gre pač naprej in to z bliskovito hitrostjo.

Pa hitro na :modri: Simona.

simonas -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 14:11:16)

Joj kako ste mi polepšale dan;). Zdaj sem komaj uspela pogledat na RR, ker imam tako gužvo, da se kar bliska. Pa saj je za prestat.

Glede 3 spredaj nisem nič kaj :(, ker si še vedno mislim - uh kje je še 50 :)-:)-:)-:)-:)-

Sicer pa so me sodelavci in včeraj in danes presenetili z lepimi rožicami, tako da moram bit dobre volje pa če hočem ali nočem.

Zdaj imam ravno O dneve. A ne bi bil hec da bi na moj rojstni dan naredili :duda:.

lep dan!

Simona

Anitka -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 20:13:54)

:rozica::rozica::rozica::rozica:Simonas:rozica::rozica::rozica::rozica:

:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:

:torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Želim ti vse naj naj in čimprej :modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri::modri: ali :roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza::roza:

Anitka:metulj:

Pia73 -> Čestitajmo ...!! (8.3.2005 21:15:22)

:darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: :torta::torta::torta: :rozica::rozica::rozica: ČESTITKE :rozica::rozica::rozica: :torta::torta::torta: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo:

Stran: [1]