Dan - po dolgem času! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 7:08:13)

Vsaj meni se je zdelo, da RR celo večnost ne deluje!! ;)

Kako ste kaj? Kaj novega?

Wawa, žlička - kaj slabo?

Skye, kako si ti?

Astra - je M že prišla??

Pa ostale?

anadejka -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 7:18:15)

Jutrčka Udb,joooooj kok je blo men učer hudo,skos sm hodila čekirat na RR,pa je bla nedostopna.Tooook sem pogrešala!!!!Upam da se to ne zgodi nikoli več!!!!

wawa -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 7:29:09)

Ohoj Udb, kako si?

Danes zjutraj mi je bilo slabo, potem sem pojedla cornflekse pa je zdaj ok....upam, da bo vsaj čez dopoldne OK, bi rada kaj naredila, čeprav verjetno ni treba posebej razlagat koliko se mi da delat:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Astra, javi se pogrešamo te!!!!!!!

ok zdaj pa šibam v službo, se javim od tam....baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy, pa še ena :rozica::rozica: za vsako

simonas -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 7:34:28)

Jutro punce! Tudi mene je včeraj vsake pol urce zamikalo, da sem počekirala na RR, pa žal ni bilo nič. Bo pa treba danes za včeraj not spravit. Jaz bom sicer bolj težko, ker me čaka kup dela, a upam, da boste zato ve prav pridno klepetale ;).

Jaz sem sedaj stara že polnih 30 let. Sicer pa se tak mlado počutim, da kar poka:)-:)-:)-.

Ajd punce čim lepši dan vam želim, pa se javim kaj ko utegnem.

Simona

Udb -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 7:38:46)

SIMONA, KDAJ SI PA IMELA rojstni dan?

Udb -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 7:39:20)

wawa, jaz sem jedla čokolino ;) Pa mi je že slabo!! Groza! Pa še danes imam šolo do 20-ih! Ne vem kako bo to šlo!

žlička -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 7:48:08)

jutro punce!!!!!!!!!!!1

udb - slabosti ni in upam da je sedaj tudi ne bo, samo jaz pravim NIKOLI NE RECI NIKOLI

RR pa niti nisem prevec pogresala, ker sem bila na dopustu vceraj pa sem imela fulllll dela in je bil samo + zame, ker sem se lahko posvetila samo delu

Urša76 -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 7:48:33)

dan babike moje!

kako ste začele tale torek???

jaz vam želim vse lepo za 8. marec; dan žena. da bi se vas vaši možički/fantički spomnili in vas kar se da lepo presenetili. npr. s kako :rozica: ali drobnim :darilo:. lahko vas pa tudi peljejo samo na košček :torta:... danes diete ne veljajo - vse kalorije se izničijo ob crkljanju in :sloncek: zvečer/ponoči ;) preverjene informacije...

ja, o "popravljenem" počutju včeraj pa tole:
najprej enih 500 sms-ov, zatem se mi ni dalo več klofat po malih tipkah in...
sem ga kar poklicala. in sva se z rokom :love: nasmejala 500 na uro in se zmenila za :kava: ko bo želel. in bom videla kdaj bo želel. rekel mi je, če ga lahko pokličem danes po službi, da me noče motit med službo, ker ve da imam veliko dela zadnje čase. hm, le kaj to pomeni??? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

jaz sem dan začela v razpoloženju :love::love::love:, itak zmedena do kraja ;)

bejbe, še 1x vam želim lep dan,
urša

p.s.: jaz sem tud pogrešala rr/vas

wawa -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 8:19:36)

O Urša kako lepo :love::love::love:, me veseli....glej da boš nujno poročala kako bo šlo....

Udb, boga! Tole do osmih res ni fajn. Jaz sem pa trenutno tako razpoložena, da mi celo ob gori dela, ki me je čakala v službi ni postalo slabo....:)-:)-:)-:)-

Ej a ste opazila nekaj........kljub mrazu, se zunaj že malo vidi da prihaja pomlad????:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Skye -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 8:37:37)

Jutro pupike, kako ste kaj?:)

Urša kako kaj srček?:love:;)

Udb, wawa kako kaj želodček...upam, da bolje?;)

Žlička držim :miska::miska::miska: da tetke slabosti ne bo:)-

Moja :hudicek:M se bo danes poslovila, pa jo bom poslala Astri, v kolikor je še ni dobila:zmeden2:

Lep pozdravček
Skye

Urša76 -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 8:45:25)

skye,
pomlad, pomlad...
voham rožce že povsod, slišim ptičke...
:love::love::love:

cmokec -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 8:55:33)

Urša76, a maš letos pomlad na stereo varianto :)-:)-:)-:)-:)-:)-. Kako ti privoščim. :rozica::rozica::rozica:

biba77 -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 8:57:48)

Pozdravljene cvekice! :)
Lepo, da se spomnite na mene...
Danes imam guzvo, tak, da se na kratko javljem (jutri bom bolj pridna).
Moja :hudicek:M je prisla in taaaako boli, kot ze dolgo ne. Sem na tabletah..:((:(
Sicer pa sem v torek narocena na HSG - vas pridem malo obiskat v Slovenijo...
Tukaj imamo danes sneg, ki je pravi balzam po vcerajsnjem vetru in mrazu, drugace pa nic novega.
Delo, delo, delo...
Pridne bodite...
:miska::miska::miska::miska:

cmokec -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 8:58:52)

Astra, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

TANTRA -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 9:03:29)

:bravo::bravo:Ojla punce, lep 8 marec...Nam je direktor dal rožice in nas prej pusti domov.To pa je praznik:bravo:
Drugače se kar dobro počutim, imela sem hudo virozo in hvala Tinki za nasvete o Lekadolu, saj je na začetku nosečnosti visoka vročina zelo nevarna za plod. Sem že bolje in drug teden imam prvi ultrazvok. Upam, da bo vse v redu...
Urša, super, da si zaljubljena...Ti kar uživaj :rozica::rozica::rozica:
Ali ni lepo, da je danes sončen dan in da RR spet dela!!!! Sem ga zelo pogrešala!!!

Skye -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 9:09:30)

Astra glavno da je M prišla in da je konce tega čakanja.
V torek bomo pa močno držali :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

da se bo vse vredu izteklo in da boš korak bližje svoji :duda:;)

TANTRA -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 10:10:25)

Urša, pa saj je najlepše ta zmedenost, zaljubljenost, ki te odnaša...Ti se kar prepusti....:rozica::miska:

wawa -> Dan - po dolgem času! (8.3.2005 11:08:35)

Astra :bravo::bravo::bravo: po dolgem času....res te je lepo slišat........SUUUUPPPEEERR....bom držala pesti zate....:miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]