Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 13:18:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2008 13:29:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kapljice proti krčem in soor 23.8.2008 13:40:14
|
|
|
|
piamaria
|
Soor bo hitro minil, gre za bakterije, ki jih vnesemo odrasli, lahko preko dudice ali pa z roko...itd.Daktrin je zelo ok, ampak ponavadi se dobi še Canasten za pekočo ritko, če jo ima Jaz ti svetujem, da uporabljaš kar bepanten za bradavice, ker hkrati razkužuje in zdravi ali pa multimam obloge, ki se dobijo v lekarni. Srečno.
|
|
|
|
RE: kapljice proti krčem in soor 24.8.2008 13:58:07
|
|
|
|
suzana1
|
KAKO PA SI UPORABLJALA TE KAPLJICE
|
|
|
|
RE: kapljice proti krčem in soor 24.8.2008 15:18:18
|
|
|
|
poka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria Soor bo hitro minil, gre za bakterije, ki jih vnesemo odrasli, lahko preko dudice ali pa z roko...itd. Soor so glivice in niso tako nedolžne. Mi imamo tudi probleme z soorom in se ga ni tako lahko rešit. Mi smo tudi uporabljali koroske kapljice in jih pol nismo vec, ker smo ugotovili da cim smo jih dali se mu je soor ponovu. Tako, da pri nas so sladkane stvari zelo omejene oz. jih skoraj ni. Sem vprasala P, da zakaj se mu to tako pogosto ponavlja pa je rekl, da pač so nekateri dojenčki podvrženi temu in da to traja tam nekje do prvega leta. Za krče pa sem mu dajala čaj od janeža in kumine.
|
|
RE: kapljice proti krčem in soor 24.8.2008 16:26:49
|
|
|
|
ksenci
|
midva pa že skoraj mesec dni uporabljama avstrijske kapljice babynose, ki so čist natur in tudi ne vsebujejo sladkorja, tako da tudi še s soorom nimava težav. res da so pa zelo bljaky, tako grenke, ampak se mali privaja. krčov pa tudi skoraj ni več opaziti poskusi te kapljice!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?