Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 7.3.2005 21:38:23
|
|
|
|
TaRe*
|
zADNIH 12 MESECEV...AMPAK NEVEM,ČE TO VPIŠEŠ SAMA.jAZ SEM MOGLA TO NEST NA ZAVOD,AL KAM ŽE...vglavnem tam,od kje dobivaš bolniško,ker je moglo bit uradno..:muca:
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 7.3.2005 22:42:10
|
|
|
|
ZARJA
|
Pojdi na CSD Šiška - internetno stran - tam, kjer piše izračun porodniške al nekaj takega in ko vneseš PDP, ti tam napiše, za katerih 12 mesecev moraš dat podatke. mislim, da bo tvoj zadnji mesec, ki ga boš vpisala februar, potem pa še ostalih 11 nazaj... madonca sem zakomplicirala...8) :muca:
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 8.3.2005 5:52:11
|
|
|
|
Lunca1
|
Plače ti vpišejo v službi, pa že vejo kaj morajo vpisat.
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 8.3.2005 8:49:54
|
|
|
|
tejč
|
Ja, plače ti vpišejo v službi- eni pravjo da zadnjih 12 plač, drugi da zadnjih 12 plač pred oddajo papirjev. Ne vem, to je tko, probej, pol naj pa sami uredijo, če kaj manjka...
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 8.3.2005 8:53:01
|
|
|
|
Mina1
|
To ti izpolni tvoja služba8)8)8) in sicer bruto zneske zadnjih 12-tih plač;) pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 8.3.2005 9:43:40
|
|
|
|
TaRe*
|
Kar je imela bolniške ji ne mora vpisati delodajalec,ker nima podatka o znesku bolniške..:muca:
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 8.3.2005 9:46:20
|
|
|
|
Mina1
|
:zmeden: - mislim, da to nima nobee zveze. Jaz sem redno zaposlena in sem bila pred porodniško skoraj 5 mesecev na bolniški, ki ti jo za vsak mesec izda osebni zdravnik + komisijska, ki pravtako obvesti delodajalca o komisijski bolniški in na podlagi teh bolniških in prej redni ODjev se vseeno izpiše jo znesku zadnjih 12-tih plač. pa-pa Mina1
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 8.3.2005 15:28:39
|
|
|
|
lucy32
|
vse ti nakazuje delodajalec, tudi bolniške potem pa daje on sam vlogo na zavod za refundacijo, tako da ti bodo v firmi vse to vpisali, vse tvoje bruto plače in bolnške za zadnjih 12 mesecev
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 8.3.2005 15:46:29
|
|
|
|
sabini
|
joj nimam pojma jz bi to najrajši sama izpisala ker moj šef ni sposoben nič. Pol bo pa vse narobe napisano,a mislite da če grem na davčno da bi mi tam to izpisala pa če mam plačilne liste zraven:zmeden:
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 8.3.2005 20:23:40
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem papirje oddala oktobra. Zadnja vpisana plača je bila za avgust, izplačana septembra.
|
|
|
|
vpis za porodniško zadnjih 12plač 8.3.2005 21:39:23
|
|
|
|
TaRe*
|
Mogoče je pa odvisno v kakšnem podjetju si zaposlen,ali je to doo,ali sp,ali državna firma... Jaz sem pisala iz osebne izkušnje.Na bolniško sem šla decembra 03,na porodniško pa 6.6.04.Zadnjo plačilno listo,oz.zadni stik ,kar se tiče denarja sem imela z delodajalcem januarja.Od takrat naprej pa sem bolniško dobivala od zavoda za zd.zavarovanje,in tam so mi tudi izpisali ta dokument,z žigom in podpisom(ostale mesece je vpisal delodajalec)Zaposlena pa sem za nedoločen čas pri s.p.:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?