Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kdaj in kako ste povedale domačim, v službi,..? 7.3.2005 21:17:04
|
|
|
|
Meggi
|
V spodnji temi ste odprle zanimivo debato. Če pa še malo razširimo, pa me še to zanima. Kdaj pri kolkih mesecih ste novičko povedle, zaupale vašim domačim (mami, bratu, sestram, žlahti) in morda na kakšne način. In še posebej v službi? Glede na to, da je prvi nas pregled pri 11 tednu- se ti že res lahk kažejo znaki. Meni je to čist mim, da neki skrivaš. če si v sebi vsel in bi rad srečo podelil. Žalostno mi je to , da te "razkrinkajo". Res je pa tudi da se res lahk še kaj obrne a to SE NE SME. MENI IN MOJEMU :angel: -LE 9nebesa SREČE
|
|
|
|
Kdaj in kako ste povedale domačim, v službi,..? 7.3.2005 21:23:02
|
|
|
|
Teni_
|
Mojim sem povedala takoj, njegovim malo bolj pozno(zdaj še ne vedo). V prvi nosečnosti sem delala preko študentskega servisa, sem tudi htro povedala, oz. je povedala šefu ena, ki je njegova kolegica in je meni s tem olajšala vse skupaj. Ostalim pa pač, ko je tako naneslo. LP, Mojca:nosecka:
|
|
|
|
Kdaj in kako ste povedale domačim, v službi,..? 7.3.2005 21:45:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Povedala sem kar takoj, bolj ali manj vsem. Ko je prišlo do ss, pa spet. Meni je lažje tako, kot da veselje in bolečino skrivam v sebi.
|
|
|
|
Kdaj in kako ste povedale domačim, v službi,..? 7.3.2005 21:49:01
|
|
|
|
bskrle
|
SEM ZAČELA V 6 TEDNU BRUHAT in potem moja mama prijavi, ja, a ne moreš do kopalnice(bruhala sme na hodniku)JA KAJ TI PA JE? v SLUŽBI SEM povedala istočasno, saj preprosto malce težko učiš mularijo in hodiš na WC BRUHAT! nIČ KAJ ROMANTIČNO, žal!
|
|
|
|
Kdaj in kako ste povedale domačim, v službi,..? 7.3.2005 22:37:23
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz nisem bila zaposlena ne prvič ne drugič, ko sem bila noseča, tako da s tem nisem imela težav. Prijateljem sem povedala takoj, domačim pa prvič, ko sem bila že 4,5 mes noseča, pa še to sem morala mami skoraj narisat, drugič pa sem jim napisala na novoletno čestitko, ko sem bila noseča 3 mes.
|
|
|
|
Kdaj in kako ste povedale domačim, v službi,..? 7.3.2005 22:48:16
|
|
|
|
frutka_
|
Midva sva povedala za Miklavžeka. Zanosila pa sem konec septembra. Torej sva bila kar dolgo tiho. Odločila sva se, da počakava prvih par tednov. Pa najprej sva želela povedati najinim staršem in nato vsem ostalim. Staršem sva kupila baby abumčke in jih zavila kot darila za Miklavž. Pa so takoj skapirali in bili full veseli. Možeku pa sem povedala tako, da sem kupila majhne rokavičke, usnjene bele čeveljče, Clearblue in slinček z napisom I love Daddy. To sem dala v darilno vrečko in mu nastavila v posteljo. Prijateljem pa sva povedala v pogovoru. V službi sem povedala ravnateljici in je bila zeloo vesela. Sodelavkam pa v pogovoru, ker so me itak že dalj časa hecale kaj še čakam. Vsi so bili takoo veseli. :angel:To je en poseben občutek, ko zaupaš novico svetu!Nekako se že dela prostor za novega prebivalca.:angel: Aja, moja babica pa je vedela še preden sem vedela sama. Ko sem mela oblečeno ožjo majčko je vpr. mojo mamico ali sem noseča. Babice in mame imajo 6. čut za take zadevice.:bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......