|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Upam da bo danes mirna noč
7.3.2005 19:51:15   
Taša
Po sedem mesečnem spanju cele noči brez hranjenja in prebujanja se je zdanji dve noči naša 8. mesečna princesa začela prebujat, danes ponoči je celo tulila po dolgem in počez.. Naj povem da je prehlajena, zadnje dva dni je imela vročino, malo kašlja in teče ji iz nosa... vendar tudi kadar je malo bolna je spala.... Danes sem jo peljala k naši pediatrinji katera ni ugotovila nič pretresljivega... Samo malo prehlada....( izvidi krvi v mejah normale) je pa na vidiku prvi zobek,:bravo: ki bi naj kaj kmalu pokukal na plano... To zbujanje pripisujem bolečini ob rasti zob in trdno upam, da je prehodna zadeva...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Upam da bo danes mirna noč
7.3.2005 19:58:52   
HuAnita
Taša, tudi jaz, tudi jaz... čakam tale zobek, že 10 dni nam ne da spati:((, medtem ko je prinčipesa prej jedla samo ob 01.00, pa potem ob 5-6.00, zaspala pa bo 18.00.
A to kakšen anti-spalni virus leta po Štajerski?:zmeden2:

No, je pa res, da je to noč spala malo bolje - me je imel fant privezano v dnevni, da nisem šla vsakič k njej, ko je jokala, pa se je po nekaj minutah sama potolažila. Hm, verjetno bo spet veselica, ko bova spala ob njej v spalnici (še čakava novo posteljo;)).

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Upam da bo danes mirna noč
7.3.2005 19:59:21   
*HONEY*
Jaz vam vsekakor želim mirno noč in naj zobek hitro prikuka,več jih bo lažje bo.Ta prvi se mi zdi najbolj silo delajo.Mi zdaj sploh točno ne vemo koliko jih ima Nike,ker so kr en za drugim:bravo:
Če pa te kaj potolaži,naša je tudi včeraj nekaj rogovilila zvečer in ponoči.Danes je še zaenkrat vse ok,tako da je bilo samo kaj v zraku včeraj:zmeden2:

LP

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Upam da bo danes mirna noč
7.3.2005 19:59:42   
HuAnita
Aja, prinčipesa je stara 5m, tako da sem totalni optimist, da bo to zobek in potem spet:muca::muca::muca:!

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Upam da bo danes mirna noč
7.3.2005 20:01:04   
hcarmen
živjo !

Pri nas je bilo popolnoma enako, začelo se je s prehladom ( 5 dni ) nato z vnetjem ušes ( 7 dni )in skupaj skoraj 14 dni nismo spali več kot uro do dve skupaj. Sedaj smo zdravi, zobekov še nismo dobili ( stari skoraj 8 mesecev) in spet spimo po starem ritmu. Torej brez skrbi, vse se bo uredilo.

lepe dneve in noči

Carmen

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Upam da bo danes mirna noč
7.3.2005 20:46:41   
lin
Mi imamo tudi 8 mes,in se že od 4 mes.dalje zbujamo samo enkrat na noč za popapat.Spat hodi cca. ob 20,pol se med 1 in 3 zbudimo za papat in spimo do cca.8.Kar je mama blo všeč,zdaj pa že štiri dni se kr neki zbuja pa noče nepit ne jest.Moram jo prov dvignit in potolažit ker tako prestrašeno joče,kot da bi kaj groznega sanjala.Pol pa se pomiri in zaspi nazaj.Res pa je tudi da nam je ravnokar pokukal ven še 7 zobek tako da je tudi to lahko vzrok.
čeprav pravijo da otroci tam nekje po 6-7 mes. začnejo opažati da sta mama in :duda:dve osebi in ne ena sama in se baje bojijo.Pri nekaterih je to boljh opazno pri drugih manj.

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Upam da bo danes mirna noč
7.3.2005 20:48:59   
lin
Huanita!
lahko pa je zobek ,naša Lin je prva dva zobka (kr oba skupaj)dobila točno pri 4,5 mes,druga dva pri 5 tretja dva pri 6 in zdaj pri 8še enega

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Upam da bo danes mirna noč
7.3.2005 20:50:02   
lin
Aja!Pri prvih dveh nič joka vročine,pri drugih dveh malo sitni pri tretjih dveh še kr sitni pri tazadnjem pa še bolj sitni,tako da pri nas velja pravilo da vsak naslednji zobek bolj boli,no vsaj do sedaj

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Upam da bo danes mirna noč
7.3.2005 21:11:46   
niki5
Pri nas zadnje dni tudi nič ne spimo :(( odkar je bil bolan je vse šlo na glavo, čez dan je nerazpoložen, ponoči pa ne spi :( Upam, da bo kmalu bolje

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Upam da bo danes mirna noč
8.3.2005 9:04:39   
Taša
:bravo::bravo::bravo:Juhuhu zopet smo spali celo noč,ampak zobka še ni..:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Taša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




"Pazi"
LinLin

Ali ste zanosile kjub "pazenju"?

Da (28%)

Ne (72%)


Število vseh glasov: 266

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!