Kako se oblačite ... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MINEJA -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 19:48:26)

... sedaj ko ste doma na porodniški?

Odkar sem doma, se večinoma oblačim bolj športno:trenirka, kavbojke, mikice, športni čevlji, ...
Tak stil bi rada ohranila naprej, ker se mi zdi definitivno bolj udoben in praktičen za sprehode in akcijo! Torej adijo visoke pete in plašči ...
Kmalu se mi izteče PD in grem nazaj v službo, pa bi si prenovila garderobo in se stilsko preobrazila.
Zato povejte mi:
- kako se ve oblačite?
- kje kupujete obleke?
- kako zanimivo kombinacijo?
- modni dodatek?
...

Hvala!

nejcko -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 19:54:03)

No, jaz za doma čim bolj komot. Drugače imam pa kr en stil, čisto svoj, malo na hipurje, malo na prababico, malo pa, hm... Je pa odvisno tudi od počutja.

viv_ -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 19:56:51)

Jaz imam na srečo tako službo, da nimam strank in sem lahko "športna", razen če imam kakšen sestanek ali kaj podobnega - to se pa ve vnaprej.

Običajno sem (sedaj v zimskem času) v kavbojkah ali žametkah, za zgoraj imam kakšne mikice z dolgimi rokavi, pulover, jopo... Rada imam tudi jeans krila, pa sedaj je super, ker se da dobro kombinirati s temi vsemi mogočimi pisanimi in vzorčastimi žabami!

Kot modni dodatek imam pa nekaj zlatega unikatnega nakita.

lp

73jana -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 19:57:19)

Saj lahko tak stil ohraniš še naprej - dodaš malo elegance, pa je - športno eleganten stil. Lepe elegantne čevlje brez pete, kavbojke, majčko ali oprijeto bluzico in čez reklc. Dodaš lahko kakšno rutko, eleganten pas, torbico, velik modni prstan,...

lp
jana73

Taša -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 19:59:11)

Jaz se oblačim tako da se v oblačilih fino počutim... Za sprehode,za v trgovino..... najraje oblečem kavbojke in kakšen pulover pa obvezno nizke pete...Nora sem na roza barvo, tako da je v moji omari kar nekaj stvari roza barve...

Anonimen -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 20:07:58)

Če verjamete ali ne v moji garderobi ni nobenih kavbojk!:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Imam pa deset črnih elegantnih hlač v vseh variantah! Aja pa športne hlače!

Jaz si bom pa morala omisliti bolj sproščena oblačila za sprehode in to pomeni, čimprej nabaviti kavbojke!

Sem čakala, da bom še kaj shujšala, pa kot kaže je boljše da ne čakam!;)

Bojana

*HONEY* -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 20:11:35)

Doma obvezno trenerka in termoflis-obsedena in ne počutim se doma če nimam na sebi te kombinacije.
Če pa kam gremo,na kavo,v trgovine,...pa kavboljke,žametne hlače,...pulover,majce na 3/4rokave,...pa pume(tudi na te pumine teniske sem se tak navadla,da ne morem kam brez njih:zmeden: )
Tako, da kar se oblačenje tiče,me kr strah če bom službo dobila. Če je pa prilika prava,pa še vedno rada obujem petke in se malo opicanim kot se ženke zanamo;)

LP

HuAnita -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 20:13:09)

Športno-elegantno - za v službo, doma sem v trenerki, za sprehode ponavadi jeans.
Priporočam ti kakšne oprijete kavbojke (vsaj meni po novem skrijejo nekaj kilc), pa mikico z dolgimi rokavi (lahko živih barv), čez pa kakšen blazer, lhko elegantne čevlje zraven ali pa bolj športne. Meni se to vedno obnese za v službo, ker kljub kavbojkam daješ vtis urejenosti.
Sem pa nora na bižuterijo - verižic in uhanov, tudi unikatov, imam morje... Po moje to popestri še tako dolgočasno ali že 'prenošeno' garderobo...

tinadvojčica -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 20:27:44)

Jaz sem doma v trenirki in majčki ko grem na sprehod pa oblečem jeans ali pa žametke.Ko pa grem na kavico ali pa kam ven si pa oblečem črne hlače ali pa roza gor dam pa kakšno lepo majčko z bleščicami ki so zdaj moderne ali pa kakšno drugačno.V glavnem rada se zrihtam in napedenam pa tudi v trenirki mi sede biti!

Magi* -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 21:12:42)

hm, hm :zmeden: za začetek moram probat zlezt v kakšne stare cunje. drugače se pa rada oblečem mal po svoje, mora pa bit udobno in hkrati vsaj malo elegantno. v moji garderobi je veliko kavbojk, hlač, šalov, unikatnega nakita, superg, čevlji pa so moja slabost (dragi me včasih heca, da jih mam več kot Imelda). najrajši pokombiniram kake hlače in majico z kako babičino jakno in unikatnim šalom, pa kak večji kos nakita, zraven pa hudi čevlji/supergi in torbica; al pa krilo čez hlače, pa krilo s supergi ipd. v mojem poklicu je tako oblačenje dovoljeno, razen za kakšno resnejše predavanje navlečem nase kostim.

drugač je pa zdaj zakon trenirka! amapk le za doma.

lin -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 21:46:00)

Jaz imam tudi nek šprtno elegantni stil,ampak že od prej in tako je tudi sedaj.
Recimo meni je ful dobri,če se maš za mal zrihtat recimo kakšen dober jeans,pol pa kakšni salonarčki ali fini čeveljćki in gori kakšen hud t-shirt!

Pajaca -> Kako se oblačite ... (7.3.2005 22:27:42)

Ubistvu tako kot prej. Doma trenirko, čim pokukam ven si dam kaj druzga. Za na sprehod kavbojke pa kakšne športne hlače, za v službo kakšne lepe hlače pa puloverje, pa majčke (sam v službi mamo tako mraz, brrr) Sam problem je k mi je vse preširok v trgovinah pa vse poletno.... Mi je pa ful grdo, ko vidim kakšno mamico k ma ful napedenčkanga otročka, pa hud voziček, ona pa v razvlečeni trenirki zraven hod....

Pri nas pa prevladuje rdeča barva... roza pa ne maramo....

NinKa -> Kako se oblačite ... (8.3.2005 8:37:56)

jaz sem tut ena izmed sorte, ni kavbojk v moji omari.

Imam pa rada žemetne hlače in te imam za sprehode in nakupe. Obvezne so nizke pete.

Drugace pa sportno elegantno. Prevladujejo pastelne modra, bež, bela in črna. Mislim, da drugih barv tut ni.

Smo pa vsi trije v teh barvah. ....drugace pa je tut stanovanje, avto,....vse v teh barvah. Mislim, da sem se kuhinjsko tehnico kupila v modri barvi. ..he he...

:sloncek::kuza::sloncek:

kalimero -> Kako se oblačite ... (8.3.2005 13:59:40)

Trenerke nimam v svoji garderobi ne jaz ne mož. Za doma kavbojke ali žametke, poleti pa kakšne lanene hlače na vrvico, pa majice z dolgimi ali kratkimi rokavi. Moja šibka točka so puloverji in jopice s kapuco.
Za v službo pa žametke, ob petkih včasih jeans, pa kakšno dolgo krilo, pa bluze ali kakšne malo boljše majice. Čevlje od čisto športnih do špičakov. Hoje z visokimi petami se "še" nisem naučila :-))

Stran: [1]