Urša76 -> enostavno moram... (7.3.2005 20:15:26)
|
no, tkole. pred vami je nadaljevanje slovenske esmeralde zaenkrat z neznanim št. delov... glavni igralci so poznani, kakšen je konec zgodbe, pa ni zaenkrat ni znano. prav tako je neznan žanr. na momente je drama, ki naenkrat dobi vse odlike naj komedije. se zopet zasuka v tragedijo, občasno pa se pojavijo tudi vsi elementi znanstvene fantastike... obilo zabave vam želim... sobotni kino: suupeeeeeerrrrrrr!!! prepletanje rok, skrivnostni pogledi, igrivi nasmehi... kar naenkrat roka na mojem GOLEM hrbtu (tak brez kakih "cudnih" idej), potem pa mc donalds, polno smeha... nato pijacka, kjer sem od najine skupne prijateljice (cist natiho) izvedela, da je rokova "najdrazja" spokala in odsla (ker je zbolela njena mama). baje le za nekaj casa... ampak rok se sprasuje kako je misljeno to "za nekaj casa" ce pa clovek pobere vse stvari??? vsaj kako leto ali dve naj je ne bi bilo nazaj - po njenih besedah. v bistvu se ne veselim teh novic, da je sla ker je za tem taka slaba novica... ampak saj si nisem tega jaz zazelela... zelela sem si le, da dobim priloznost. ocitno so se tam gor odlocili, da pac bo to tko kot je. no in vc. je imel nocno izmeno do danes do 7h zjutraj. in itak sva se ze ob 6.30 sma-kala, k 2 norca no in prej sva se po tel zacvekala do nezavesti. in sem se "ojunacila" in ga vprasala, ce mu gre na zivce da ga poklicem in mu pol 16 ur skupi ne dam miru? da naj mi kar pove, ker razumem, da vcasih si pa clovek res zazeli 5 min mira, pol ti pa "kar en" zamori sceno... in je rekel da sploh ne razmisla tako... aja, skor pozabla... v petek sva sla pa pulovercka mu kupit, pa mal smo bluzili (je bil tud ta drugi parcek z nama). mi je obljubil, da bo sel tudi on z mano, ko se bom spravila v shopping... in zdaj sploh res ne vem kaj naj si mislim... ma pisker, moski so res z marsa, to zihr drzi :) ****konec**** ampak sam za danes ;)
|
|
|
|