Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 17:21:00
|
|
|
|
mayci
|
O fuj!
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 18:29:27
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Vse te kvazi pevce bi bilo treba z zakonom prepovedat. se podpišem
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 21:10:55
|
|
|
|
A.N.J.A.
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Pa tist njen odgovor danes zjutraj ko so jih iz hita klical: Ej pa res Pečo veš fuuuul dobr pojemo, čist res se mi zdi da res dobr pojemo, prav zares no, in je nakladala in nakladala da sem jih mogla res poslušat in se mi je obrnilo in sem mogla tole delit z vami Pa ne vem al majo punce res take lasuljaste lase al so si lasulje gor nataknile? Ne sam lasulje tut imena in vsi ostali osebni podatki so izmišljeni... Ne štekam tega...
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 21:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Niti poslušat mi ni treba.
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 21:56:38
|
|
|
|
koala
|
Pa dajte no, če so pa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak lušne, pa taaaaaaaak fajn pojejo.
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 22:04:54
|
|
|
|
HuAnita
|
Meni vse 4 na reinkarnacijo Mirne Reynilds ali kaj je že ličijo.... Bruhat pa žal ne morem, ker ne morem široko odpirati ust - so mi včerja zrdli modrostni zob.
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 22:35:15
|
|
|
|
Klaudia
|
In kaj pravite na tole? http://www.izklop.com/?url=links/start&a=open&id=44301
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 22:52:21
|
|
|
|
SOULatka
|
ej...veste kaj pa mi je všeč... če se bo s tem kaj spremenilo, da mal trebušček pa špehec čez gledajo, da ni nič narobe, pa kak celulitek
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 22:57:16
|
|
|
|
klepetka
|
o marička, pa je to možno?! Za bruhat
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 22:58:34
|
|
|
|
SOULatka
|
ej...a si predstavlajte, da bi bile ene, ki so mal bolj močne ful uspešne,... hitro bi se začele stvari obračat...ne bi bilo več samo "suho" in v nulo poštimano ideal...
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 23:13:53
|
|
|
|
Pobalami
|
a ni pust februarja?
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 23:31:38
|
|
|
|
HuAnita
|
ej...a si predstavlajte, da bi bile ene, ki so mal bolj močne ful uspešne,... IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka Si, ja. Tako je bilo včasih.... Staromodno razmišljaš, danes pucaj silikon, pa jošpke in še kaj na ogled, pa boš zaslužil. Krivi smo pa sami - kot na volitvah. izberemo in poslušamo, kar pač poslušamo.... Najbolj me pa razpištoli stavek: Če pa ljudje to hočejo.... Mislim, a smo res vsi prfuknje.#$%%%, da nam lepo petje nič več ne pomeni?! Le naga rit, obdelana bolj kot krača za pršut na Krasu?
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 23:32:05
|
|
|
|
HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pobalami a ni pust februarja? Včasih je tudi marca....
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 23:44:24
|
|
|
|
Pobalami
|
Ali pa tista Urša Čepin. V vseh revijah jo je polno. Kako je lepa in uspešna, zdaj ima pa še uspešno pevsko kariero . Potem jo pa slišim peti in mi je jasno, da so vsi njeni članki najbrž plačani.
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 22.8.2008 23:45:52
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pobalami Ali pa tista Urša Čepin. V vseh revijah jo je polno. Kako je lepa in uspešna, zdaj ima pa še uspešno pevsko kariero . Potem jo pa slišim peti in mi je jasno, da so vsi njeni članki najbrž plačani. hehehe....res ne zna peti... to pomeni, da ji gre samo za slavo in ji ni nič do glasbe...
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 23.8.2008 11:24:34
|
|
|
|
Bigy
|
Joj, a veste da kar ne morem verjet. Kot bodoča mamica se vpišem na tole starn in prvo kar je, najdem novičke o politiki, pa o turbo folku, pa o stvareh, ki sploh ne spadajo na ta forum. Kaj vse ljudje ne uporabijo za svojo promocijo! Ja no, je pa res, da je tole čvek v tri dni in ker imamo (vsaj jaz) nosečnice malo več časa, pogledamo tudi to Sem pa opazila, da se pod eno lasuljo skriva Tina Gorenjak. No ja, to je takoj opazil moj mož tako da tukaj nekaj močno smrdi....Tina in turbo? Mislim, da je v ozadju nekaj drugega. To je moje skromno mnenje, zdaj grem pa na strani, kjer bom izvedela še kaj o materinstvu Pozdrvaček vsem mamicam.
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 23.8.2008 11:30:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah ne vem no... A bi pri tem rabila kaj vedeti...razen to, kje se da na drugo postajo?
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 23.8.2008 12:07:10
|
|
|
|
*tajda*
|
Šele zdaj sem malo bolj pogledala in ugotovila da gre res za zafrkancijo, tud jaz mislim tako kot Bigy da je med njimi Tina Gorenjak
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 23.8.2008 16:04:59
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi na prvi uč sm misnla da so sestre s5 aktivne zihr jim je raay napisal besedilo Ja sam so res ko dedci napravleni v ženske ,pa pesm je tut obupna
|
|
|
|
RE: turbo fantasy - nova skupina 4 prsate blo... 23.8.2008 16:09:07
|
|
|
|
helloKitty
|
OMG
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?