orbitrek - nekerman (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

p@tricij@ -> orbitrek - nekerman (7.3.2005 19:23:27)

ali je kdo naročil preko nekermana orbitrek - eliptik za ceno 31.990 sit?
mi imamo že zdaj drugega, ker smo prvega reklamirali, ker ne drsi tako kot bi moral. tako nekako preskakuje in ne moreš normalno vaditi.
kaj ste naredili, ga vrnili ali reklamirali? ker je to za nas že drugi, me zanima ali mi bodo vrnili denar, ker takšnega res ne potrebujem?:zmeden::zmeden:

CUKRČEK -> orbitrek - nekerman (7.3.2005 19:56:59)

Ojla,
jaz ti priporočam, da orbitrek vrneš in naj ti denar vrnejo..tako boš prihranila živce in delo, ki ga boš še naprej imela s sestavljanjem in pošiljanjem orbitreka nazaj.

Jaz sem kupila točno ta orbitrek...po kakem mesecu so šli ležaji v pedalih...poslala nazaj, dobila drugega, ki je bil že dostavljen pokvarjen....popizdila, zahtevala denar in ga seveda dobila. Sedaj sem kupila drugega, res da je bistveno dražji(100.000 sit) ampak je res boljši.

Ko zahtevaš denar nazaj nič ne komplicirajo. Mi je pa tudi naš poštar rekel, da stalno tovori te orbitreke od Neckermanna tja in nazaj, da folk stalno reklamira.

lp

TARA in MAJ -> orbitrek - nekerman (7.3.2005 20:23:00)

tudi mi smo ga naročili preko nekermana za 50.000sit lansko leto glede nato da smo bolj leni je še vedno kot nov:)

rainbow -> orbitrek - nekerman (7.3.2005 21:08:32)

Jaz pa mojega prodam, če je kdo zainteresiran (ne bom dajala v oglase, ampak ker je ravno govora), ni od nekermana, počiva pa že nekaj časa.

Stran: [1]