|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
24.9.2008 15:06:42   
ella79
larisa sem pa v mullerju kupila še žajbljebe bonbone za vrat in žrelo, pa pri sestavinah ni nič našteto, da bi vsebovali mentol (piše sam metol) user posted image probala jih pa še nisem, k ne maram žajbla user posted image aja, lahko ti pa jaz mal žajbla dam, k smo ga na pagu nabral user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
24.9.2008 15:07:13   
nizy
nizy da se začne kurilna sezona a boš hlače tudi podaljševala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj vrpašanje , če jih bom znala skrajšat user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
24.9.2008 15:11:14   
ella79
mesecnica zaenkrat lahko iz teh stvari kar precej raznoliko kuhaš user posted image sem eno dobro idejo našla glede testenin, da kar špagete skuhaš in jih z lahkoto z vilico speštaš, al pa pustiš par mm velike, pa zelenjavo vmes pa bo za naše user posted image super kosilo in še fajn nasitno user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4378
24.9.2008 15:12:20   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj vrpašanje , če jih bom znala skrajšat user posted image

... jaz imam namreč tudi problem z dolžino user posted image user posted image user posted image sam v kontra kot ti user posted image user posted image bi lahko mal ompenzirali user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
24.9.2008 15:16:47   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

... jaz imam namreč tudi problem z dolžino user posted image user posted image user posted image sam v kontra kot ti user posted image user posted image bi lahko mal ompenzirali user posted image

glede na to , da praviš , da nimaš pojma o šivanju , jaz pa tud ne , bo to teška user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 24.9.2008 15:17:16 >

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
24.9.2008 15:24:24   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

glede na to , da praviš , da nimaš pojma o šivanju , jaz pa tud ne , bo to teška user posted image user posted image user posted image user posted image

no, moge špiviljske izkušnje so stare 20 let, k sem barbiki oblekce 'šivala' z sekundnim lepilom user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
24.9.2008 15:25:26   
ella79
kako mi je pa tole lepo ratal, sem si še podpis v okvir dala user posted image  user posted image user posted image user posted image
se vidi, da men danes celjski pvek manjka, pa sem tuki mal bolj zgovorna user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
24.9.2008 15:26:35   
tamala_82
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica
Tamala_82 - ti ne greš nič na sprehod z Markom zjutraj , ker še v pižami skačeš ob 12-ih? .

mesečnica, zdej mava mau pomešan sistem. Po novem dlje spi, tako da tisti jutranji sprehod prespiva user posted image pa mi kar paše. Itak je zjutraj takoooo mraz, da me zmrazi že, ko samo skozi okno pogledam. Pa tale megla - ufff user posted image se rajš notri na toplem preganjava do ene 12, pol pa ven na luft. Pa popoldne po kosilu se gremo še enkrat preluftat za kakšno urco, urco pa pol in mamo čist zadost.

suzi
, a sva se vidle al ne? user posted image user posted image matr je mejhn tale naš Nou mejst user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
24.9.2008 16:21:49   
bamby
Dan!
A čveke so se pa danes na meetingu dobile? user posted image  za "končno" srečanje!
Ko že ravno govorite o šivanju: jaz sem si pred parimi leti tudi šivalni stroj zamislila, ker je pač v gospodinjstvu treba tudi kaj zašit. Zdaj ga večkrat on nuca kot jaz, ko si delovske hlače med koraki šiva user posted image . Jaz za šivanje nimam več volje, niti časa. Ko sem bila pa doma še pri starših, sem si pa kot samouk sešila lepo bluzo z všitkom telovnika. To je bil zame velik podvig. Pa hlače na elastiko sem si tudi šivala in majčke brez rokavov. Pač nekaj čisto na easy. Zdaj, ko je pa treba kaj začit pa raje šivanko in cviren v roke in imam ročno šivanje. Še zdaj moram Timu dvoje trenirkinih hlač skrajšat.

Jaz sem še vedno v cunjah user posted image . Zdaj se slabše suši in traja več kot en dan, da se cunje posušijo. Jih imam še 3 stroje za oprat in posušit. Verjetno bom mogla kaj v sušilcu sušit, ker drugače bo tole še dolgo trajalo.

Včeraj sem imela pa patronažno na obisku glede uvajanja GH. Nič kaj posebnega mi ni povedala. Je rekla, da lahko jemo vso sezonsko zelenjavo in sadje, uvajat naj začnemo rdeče meso, ker vsebuje veliko železa, počasi tudi že kar belo ribo, plave ribe pa po 1. letu. Jest tudi že mlečne izdelke. Jaz sem pa Anaji danes prvič naredila pire kar z KM user posted image . Se mi ni dalo AM delat, pa sem kar na brzake mleko iz hladilnika vzela. Saj upam, da ji ne bo nič. Timu sem ga že od 6 meseca naprej dajala.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
24.9.2008 16:44:53   
buči
suzi, nahrbtnik je temno bordordeč in oranžen. Mogoče bolj nevtralen kot res punčkast user posted image  Nimajo pa drugih barv. žal

naših kletetulj še ni? še kar abonirajo v Celju. Lepo.

ella, veš kaj sem jaz Aljažu delal, ker ni ful dolgo maral koščkov? Sem mu skuhala kar zvezdice za na juho ali pa krogce namesto makaronov, ker te je lahko cele pogoltnil, ker nekje do 2 let ni grizel . za znoret je bilo. No, danes je celo žitno rezino pojedel, predvčerajšnjim pa košček cvetače v solati. Kar ne morem verjet. Nekja se stanje izboljšuje.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
24.9.2008 16:50:47   
ELMA
živjo

februarka user posted image user posted image user posted image za prvega zobka user posted image user posted image
Larisa user posted image  upam da se čim prej pozdravite ....
Buči user posted image user posted image
Ella user posted image za Zojo .

Nizy ,če boš rabila inštrktorja za šivalni stroj user posted image se priporočam user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 4386
24.9.2008 16:52:16   
ELMA
bamby , lepo da si že nazaj ....user posted image Gdaj ste pa prišli ...user posted image zdej bom imela kaj za bratuser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
24.9.2008 18:07:09   
Februarka08
Dan.

Jest sem čist crknenauser posted image roke me bolijo... sva s taščo šele na polovici, kar se paprike tiče... ne boste verjele, jo je 54kguser posted image user posted image user posted image user posted image in zdej morva vso omajit ko je popečena... to pa ne gre tako hitrouser posted image mah bo že... sej pol morm it spet dol da pomagam naprej... no, bom vidla kako bo s tamalo...

Prej sem odkrila da bomo mel kar 2 zobka naenkrat zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image sta že obe enki spodaj v pripravljenostiuser posted image
Grem vas hitro mal prebrat, če mi bo uspelo, potem pa na delo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
24.9.2008 18:11:42   
dolenjka
Dan user posted image

Čisto na hitro se javljam. Očitno 1. z današnjega čveka user posted image  Pa zadnja sem odšla user posted image  user posted image
Sem ravno pomalcala, zdaj pa grem mal pokidat, ker sva zjutraj kar odfurjali od doma in je čas, da se mal v roke vzamem user posted image
Se vam posvetim zvečer user posted image  za kako minutko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
24.9.2008 18:17:58   
Februarka08
Ellauser posted image da je Zoja popapala...user posted image sej bouser posted image

Je zdele prišla Larisa do mene... sem mela vrata priprta da sem mela minutko miru, pa odpre vrata, pokuka not in mene zagleda... kakšen nasmešekuser posted image user posted image user posted image zdej se mi pa smeji kle na tlehuser posted image

Jest sem pa tko čudna dons... glava me boli, oči mi kar skup lezejo, v trebuhu me pa tud špika 100/urouser posted image sem šla gledat menstruacijski koledarček in mam ovulacijouser posted image boli kot user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
24.9.2008 18:22:03   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

bamby , lepo da si že nazaj ....user posted image Gdaj ste pa prišli ...user posted image zdej bom imela kaj za bratuser posted image

Smo prišli v nedeljo zvečer. Se pa bojim, da boš še nekaj čas čakala, da pridem na svoj tir, da boš imela od mene kaj branja user posted image .

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
24.9.2008 18:25:48   
kati kati
evo nas čveke smo se na debatirale

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
24.9.2008 18:38:41   
MetiLu
Čer!
Samo na hitro javljam, da vas je bilo dones punce ful ful lepo spoznat in vaše februarčke tud user posted image  ste res fejst družba user posted image  upam, da se kmal spet kej vidimo user posted image

Zdej grem pa k Janezu mal zaležat, ma dones čist zdriblan ritem user posted image  Jest sem pa tud tok zaspana, upam, da ne bom kej zbolela user posted image

Pridne bodite, se javim, ko bo kej časa, zadnje dni je spet kar pestro ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
24.9.2008 18:44:40   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82

suzi, a sva se vidle al ne? user posted image user posted image matr je mejhn tale naš Nou mejst user posted image user posted image

user posted image user posted image
ja itak. sej se težko zgrešiš.user posted image  sva pa midve kar potegnile in ful našopingirale in šle pol direkt po anžeja ob treh.user posted image  edin do kremšnit nisem prišla, ker tam nekajstreho menjano in je blo mal ozko za z vozičkom manevrirat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
24.9.2008 18:51:24   
Neni13
Hojla,

mi smo si pa danes privoščili..Po našem srečanju smo odšli vsi trije v taveliko posteljo in spali 1 uro!!user posted image user posted image user posted image
Zdaj sem prerojena..
Zelo sem vesela, da smo se dobile, vaši februarčki so pravi cukri, vsak in vsaka posebi.user posted image user posted image Ok, sej ve tudi niste švoh...user posted image user posted image
Komaj čakam na kako fotko..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
24.9.2008 19:05:57   
Janey
čer

sem ful vesela da sem vas spoznala in vaše pikece. face ste..upam da se kdaj vidimo še.

mamo obisk se javim kaj kasneje

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
24.9.2008 20:19:23   
dolenjka
Čer user posted image

Vidim da je gužva user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
24.9.2008 20:20:09   
srečka nosečka
čer, user posted image

hvala za lep dan z februarčicami in februarčki. user posted image  Sem res vesela, da sem vas spoznala. user posted image  

mala pikica - nekaj imam tvojega. A kaj pogrešaš? user posted image  Pa ni slinček. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
24.9.2008 20:21:06   
srečka nosečka
janey - zrihtaj slike in nam jih pošlji  user posted image

Upam, da je vajin ati hitro prišel in nista bila dolgo sama. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
24.9.2008 20:28:05   
Februarka08
Moja princesa lepo pančkauser posted image se pa zobek že ful čuti in že kar ornk ugrizneuser posted image noče, da jo dregamouser posted image sej zato pa tud misli, da je joška grizalo za dlesniuser posted image user posted image o ne... jok brate odpadeuser posted image

Grem se umit, komaj čakam posteljo... papriko sva s taščo vso spedenaleuser posted image tako da sem res zmatrana... jutri pa še posvetovalnica... upam da bo vse okuser posted image

Ajde babe, hočmo slikeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?