|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
15.9.2008 22:10:18   
Janey
SN limona, med čajek...do naslednje srede da si u nulouser posted image user posted image

pa lahko noč za res

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
15.9.2008 22:14:22   
dolenjka
Drage moje, danes sem tudi jaz komirana, ker sem zdajle 2 uri urejala sliki letošnjega poletja in sem glih na polovici user posted image  Grem nina nana, vas bom ju3 spet maltretirala, zabavala in podobne norčije zganjala user posted image

Želim vam lahkoooo in dolgooo nočkooooo

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
15.9.2008 22:18:55   
mesecnica

Suzi* - mi smo bili prehlajeni že par mesecev nazaj, ne zdaj. Sem samo povedala izkušnjo od prej.user posted image

Dolenjka - upam in držim pesti, da ne gre za alergijo user posted image . Pa še enkrat hvala za tvojo pomoč. Tvoja sestrca je res prijazna user posted image . Se bomo pa tudi me jutri naročile v Laško user posted image , pa da vidimo user posted image . Pa slikca Tare je tako luškana.

SN - Uawwww Lana je pa res pozerkauser posted image . Koliko pa je že velika in težka?

Janey - ja kako jo je pa lahko v usta zatlačil (račko mislim) user posted image .

Bajsa - HB, da je vse OK user posted image . Te naši user posted image  so itak kot elastike. Vse živo lahko prenesejo. Saj sedaj ko bodo naši user posted image  malo večji bo še vsega. Tudi padanja po tleh. Ni kaj...sestavni del življenja otročkov... Pa user posted image  za hitro napredovanje stanovanja. Pa user posted image  za novo barvo las.

Pina - naša tudi ne zdrži več kot 5 minut v stajici. Se začne tako drt, da je za znoret. Če jo pa ven dam, pa itak po celem stanovanju že hara in predale odpira, kable vleče, video vleče, rože trga... sam take stvari, kar ne sme user posted image . Se mi tudi že kar meša od letnja za njo in prenašanja jo nazaj na igralno podlogo.
Pa Ana je tudi full luškana user posted image .

Mlavla - vso srečo user posted image .

Mala pikica - user posted image  za vašo bioresonanco. Midve se bova jutri naročile. Želim vama, da se ne bosta več rabila mazat z nobeno kremico. Se ti kaj javim na ZS.

Midve sva tudi zjutraj štaratale ven. Pa je bilo tako brrrrrr. AMpak en krogec smo pa odvozičkale user posted image . Malo sem oblekla v dvoje dolge + vetrovka, pa rutka na glavo + kapuca. Pa še v dekco zavila. user posted image  Pa bom mogla naslednjič še rokavičke dat, ker je imela čist ledene ko smo nazaj prišle.
Aha - pa včeraj ponoči je potegnila po flaški AM - tisto drugo, ki ne smrdi tako - in spila 50 ml user posted image user posted image user posted image . Upam, da nama čimprej uspe spelat vse na AM. Pa tudi ni bilo take krize več s prebujanjem.

No sedaj, ko sem prišla pa do konca z branjem, ni pa nikjer več nobene user posted image . Sej prav.... user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
15.9.2008 22:20:35   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sem obljubila 1 slikico: Evo, kako nasmejana je bila, preden je šla s Tajem na Otroški bazar user posted image

user posted image

carica, ti si prava mala facauser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
15.9.2008 22:22:01   
dolenjka
Mejčn sem še tu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
15.9.2008 22:22:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Sem obljubila 1 slikico: Evo, kako nasmejana je bila, preden je šla s Tajem na Otroški bazar user posted image

user posted image

carica, ti si prava mala facauser posted image user posted image user posted image

se zahvaljujem v njenem imenu user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
15.9.2008 22:24:30   
dolenjka
Mesecnica, me veseli da sem ti lahko pomagala, še bolj bom pa vesela, če bo Luna brez alergije po terapijah user posted image  Mi imamo datum 26.9. ob 10h tko da boš ti verjetno tudi takrat 1x dobila termin, glede na to, da sem jaz danes klicala.

Prideta v sredo v LJ?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
15.9.2008 22:27:03   
mesecnica

Mejčn sem še tu user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
15.9.2008 22:28:01   
mesecnica

Mesecnica, me veseli da sem ti lahko pomagala, še bolj bom pa vesela, če bo Luna brez alergije po terapijah user posted image  Mi imamo datum 26.9. ob 10h tko da boš ti verjetno tudi takrat 1x dobila termin, glede na to, da sem jaz danes klicala.

Prideta v sredo v LJ?

Upam, da prideva. Supernova vem kje je, tudi brez GPS-a. user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
15.9.2008 22:28:49   
jencili
čer,

evo, jst samo v dveh stavkih.

Dons sva se s Tajem cel dan potepala. Dopoldan sama po štacunah, popoldan me je pa tašča klicala, če bi šla z njo mal v šoping v lj. A meni težko...user posted image

Zdej grem pa spat, ker sm crkotina. Upam, da bo dons Taj kej boljš spal. Sam k ga pa tko napenja skoz revčka. Ne vem a je to zelenjava?

nč, grem

nočko...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
15.9.2008 22:29:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Prideta v sredo v LJ?

Supernova vem kje je, tudi brez GPS-a. user posted image user posted image user posted image

Napreduješ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa ne ti men upam, ker zdaj je pa že skrajni čas da se spoznamo na 4 oke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3086
15.9.2008 22:31:19   
mesecnica
Bi mogla v Lj. še v Kalčka skočit. Ti slučajno veš kje je? user posted image
Bi si kupila kakšne riževe jogurte.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
15.9.2008 22:31:58   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

čer,

evo, jst samo v dveh stavkih.

Dons sva se s Tajem cel dan potepala. Dopoldan sama po štacunah, popoldan me je pa tašča klicala, če bi šla z njo mal v šoping v lj. A meni težko...user posted image

Zdej grem pa spat, ker sm crkotina. Upam, da bo dons Taj kej boljš spal. Sam k ga pa tko napenja skoz revčka. Ne vem a je to zelenjava?

nč, grem

nočko...

nočko

Mesečnica

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
15.9.2008 22:32:54   
mesecnica
Pa v H&M še kakšne nogavičke z brezmam kupit za našo frajlo user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3089
15.9.2008 22:33:33   
dolenjka

Ja, ni panike, ti bom dala koordinate user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3090
15.9.2008 22:34:29   
mesecnica
Bundico sem pa danes kupila v KIK-u user posted image . Sem končno dobila eno, ki ima podloženo z bombažem, ker naša ne sme imeti pliša.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3091
15.9.2008 22:35:09   
mesecnica

Ja, ni panike, ti bom dala koordinate user posted image

Je to kje pri BTC-ju? Sicer že imam GPS, ampak ga še nisem naštudirala user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
15.9.2008 22:35:13   
dolenjka
Evo, tole je pa njihova spletna stran user posted image

http://www.kalcek.com/

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
15.9.2008 22:36:16   
mesecnica

Evo, tole je pa njihova spletna stran user posted image

http://www.kalcek.com/

Tenksi user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
15.9.2008 22:36:42   
dolenjka
V bTCju, v eni od hal user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
15.9.2008 22:38:38   
mesecnica
Mi je tvoja sestrca še za enga tipsona povedala, ki ima take stvari. Pa za ene par štacunc oz. mesarij, ki so za nas dovoljene oz. ki imajo izdelke, ki jih lahko uživamo. user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
15.9.2008 22:39:31   
mesecnica
Aja - pa čips od Balsen lahko jemo, ker je na sončničnem olju user posted image . Za to sploh pojma nisem imela.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3097
15.9.2008 22:40:34   
mesecnica
Pa so Tari flekci že kaj izginili?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 3098
15.9.2008 22:41:56   
dolenjka

Pa so Tari flekci že kaj izginili?

Ja, ji izginejo po pol ure, 45 min user posted image  user posted image  user posted image
Kaj ti misliš, naj ji še kaj mlečnega dam ali ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3099
15.9.2008 22:43:28   
dolenjka

Mi je tvoja sestrca še za enga tipsona povedala, ki ima take stvari. Pa za ene par štacunc oz. mesarij, ki so za nas dovoljene oz. ki imajo izdelke, ki jih lahko uživamo. user posted image user posted image user posted image

aha, naš mesar ima puranjo šunko (tisto za kuhanje) ki jo ti lahko ješ, ker jo samo suši in nič ne dodaja user posted image  Če boš želela ti jo naročim, pa se kdaj vidiva in ti jo dostavim. Moji sestri se je kar Marija prikazovala ko jo je jedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?