|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
15.9.2008 11:39:03   
Janey
srečka sem dobila mejl od one za plavanje in si moramo zbrat termin ki nam vsem paše

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
15.9.2008 11:42:02   
srečka nosečka
Se je mala odločila, da ne rabi spat. user posted image  Pa nič. user posted image

vrtnica - mi smo pa poskusili samo sadni jogurt. Pa ji je kar teknilo. Morva še navadnega. user posted image

janey - a ne bi Jakcu raje kakšen sendvič naredila, da tako rac žuli? user posted image user posted image user posted image
Je faca mali. user posted image

Jaz bi tudi šla ven, pa je uscano za popuser posted image  .

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
15.9.2008 11:49:03   
Janey
jaka se je tut odločo da nebo spaluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.9.2008 11:51:05   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

srečka sem dobila mejl od one za plavanje in si moramo zbrat termin ki nam vsem paše

sem jaz tudi dobila user posted image

kje pa so termini? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.9.2008 12:04:30   
dolenjka
Sem obljubila 1 slikico: Evo, kako nasmejana je bila, preden je šla s Tajem na Otroški bazar user posted image

user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3005
15.9.2008 12:05:54   
Janey
SN maš na zs

napiši keri ti najbolj paše, meni je čisto vseeno

Neposredna povezava do sporočila: 3006
15.9.2008 12:06:22   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Sem obljubila 1 slikico: Evo, kako nasmejana je bila, preden je šla s Tajem na Otroški bazar user posted image

user posted image

hihi lubika lepauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
15.9.2008 12:07:22   
Janey
jaka pa je končno zaspal. zdaj bi se pa naj lotla kupa cot pa mi ni

sem že pobrala in dodala nov kup, dala prat in prah pobrisala. vse z jakcem v poganjalcuuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
15.9.2008 12:16:49   
srečka nosečka

user posted image

šminkerca mala user posted image

že zdaj se tako za randije rihta, kaj šele bo user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
15.9.2008 12:17:23   
srečka nosečka

jaka pa je končno zaspal.

Naša tudi, imata tajming user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
15.9.2008 12:17:28   
dolenjka
naša tudi spi user posted image  ta drugo rundo, ker 1. je bila samo 1 h user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
15.9.2008 12:20:09   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

jaka pa je končno zaspal.

Naša tudi, imata tajming user posted image

očitno vsi trije user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3012
15.9.2008 12:21:20   
Bajsa
Dan!

Me neki cajta ni blo, sam sem še živa, ne ne se me ne morte tok hit losat user posted image
Zgodil se je cel kup stvari, med drugim mi je sred noči v soboto madam padla iz pojstle user posted image user posted image user posted image
Ja valda najprej si jo vedno dam na uno stran k je rob pojstle, da se doji, ker jo pol prestavm na drugo zizo, pa lohk zaspiva in ni panike, ker je pol na sredini, pa še ni konca na uni strani ( sej veste kaj mislim) no zdej pa nisva pršle do ta druge, sva prej zaspale user posted image . Je zaropotalo, da je blo joj, mi2 v luft, madam joka. Sej nism vedla kje se me glava drži. HB ni blo nč, je pa pada iz približno 40 - 50 cm na parket. Sm ji dala kuj un gel iz hladilnika gor na glavo (tista vrečka z gelom), se je pomirila, pojedla, zaspala in spala do jutra, kot ponavad do 8 zjutri. Je bla čist kul zutri, nasmejana, živahna, nikjer nobene buške, modrice, celo sem pretipala, je nč ne boli. V glavnem mislem, da jo je odnesla brez praske. Hvala ne vem kermu, no v glavnem, zdej se ponoč sploh ne bova več na uno stran dojile, če bo slučajn treba.
No potem prpelal so iz Ikeje dons user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  končno!
madam se kotali, obrača sem in tja, pol se pa vleče dol iz blazine in leze vse povsod, se še ne plazi, ampak nekak zrita, pa z rokami se vleče, cele kolobocije user posted image
Včeri smo se šle kopat na bazen v KR, je blo zakon, madam je tko uživala. Voda ful topla, nobene gužve, super nedelja!
Ju3 in v sredo sva spet same, gre oči na en služben izlet user posted image Sam da majo uržah za popivat user posted image
Kar pomeni, da je moja prisotnost na srečanju vprašljiva. Ker bo baje, (mogu bi že v soboto), v torek in sredo pršu en fotrov kolega, da bosta ploščice začela polagat v kopalnici. KONČNO! Fotr mi je oblubu, da bo do konc tend akopalnica fertik, kar se limanja tiče, pol pa se še zafugira in keramika not. No, drgač so dela že skor pr konc, sam še ene par knauf plat je treba gor dat, pa pogipsat in pobelt, pol gre pa parket not in se počas sfinišira.
No da bi se lohk še mal bolj zavleklo vse skupi, je še moj štromar - vodovodar nalomu rebra, kar pomeni, da se je še najmanj za en teden vse prestavl user posted image user posted image user posted image
Zdej sem napisala cel roman, grem še mal prebrat za nazaj, dokler je madam na blazini pridna, pa kej pokomentiram, pol pa go with the flow naprej user posted image

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
15.9.2008 12:32:09   
srečka nosečka
bajsa - user posted image  za tvojo malo pikico in zate tudi. So pa res eno "gumi bauci" naši malečki in tako prenesejo te padce. Pa ne se obsojat zaradi tega. user posted image

Ti pa verjamem, kako je user posted image  s temi mojsti. Ko sva midva rihtala stanovanje, sem skoraj znorela.
Boste pa kmalu zrihtali, ste že res bolj na koncu. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
15.9.2008 12:35:38   
Janey
bajsa user posted image user posted image user posted image ne sekiraj se

za srečanje pa...še vedno lahko prideš v celjeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3015
15.9.2008 12:53:41   
vrtnica76
Bajsa,sam,da se je vse dobro izteklo in ni blo nič hujšega.
Ja,naš mali je tut zgledal ko ed robot.Se tut ogračat ni mogel v vozičkuuser posted image .Sva prišla domov kar dobro prezračenauser posted image -vsaj jaz.Je pojedel na zizi in zdele lepo pančka.Grem pripravit kosilce zanj,da nebo dec po miz udaru,ko se zbudiuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
15.9.2008 13:20:54   
Janey
user posted image

tak pa jaka vozi motoruser posted image user posted image

za jakca se kuha...za naju še ne vem kaj bo
perilo je obešeno
jaka se je že zbudil in je nazaj zaspal...je ponoči bedel in se smejal zdaj pa spiuser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
15.9.2008 13:23:33   
Janey
še kar ni rezultatovuser posted image user posted image

v sredo naju torej ziher nebo

se bom pa itak mogla it vpisat, tak da če bo ktera takrat mela čas za kavo bom zelo veselauser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
15.9.2008 13:31:53   
dolenjka
Slike urejam, pa sem tole našla, ko je carica uživala z Zojo na Pagu user posted image

user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.9.2008 13:34:44   
srečka nosečka

user posted image

tak pa jaka vozi motoruser posted image user posted image

mali in veliki motorist user posted image
A bo našo frajlo vaš frajer tudi kam peljal? user posted image

Slike urejam, pa sem tole našla, ko je carica uživala z Zojo na Pagu user posted image

user posted image

tole pa zgleda, kot, da sta šli sami na plažo user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.9.2008 13:38:40   
pina-1
dolenjka kaka frajerka je caricauser posted image user posted image user posted image
Jaz pa perem 2 stroj Aninih cot za jesen in zimo. Ne bom kaj dosti šopingirala v sredo, ker je teh cot toooo much.

Bajsa, ORAŠ PRIDET V SREDO. Jaz rabim mizico za anin antilop stolček. A si pozabla?user posted image

naša je pa danes 2x šla spat za 15 minuser posted image . In nikjer noče bit, le v hojiciuser posted image  Sam ta pa ni glih najbolj priporčljiva. Ampak mater, jaz niti na wc ne morem it, da se ona ne dere. Stajico smo že pospravli ker niti slučajno ni hotela noter bit, sem ji vse natla prištimala, pa je zadovoljna celo 1 minuto. V hojici pa je pravi mali razbojnik, ker gre povsod in pride povsod in ji je superuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.9.2008 13:43:26   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mali in veliki motorist user posted image
A bo našo frajlo vaš frajer tudi kam peljal? user posted image

valda user posted image user posted image za lepe punce je vedno plac zadaj....samo če kaj vem vaš ati nebo najbolj navdušen. še dobro da bo mel dober motor da bo lahko pred kao zračno puško pobegnouser posted image user posted image user posted image

evo mali škrat je buden, sma se že narežđala in pometala po postelji. zdaj pa kakauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3022
15.9.2008 13:46:06   
Februarka08
Larisa spi že skoraj 2 urceuser posted image vmes sem ji mogla 1x dudo naštimat in je miruser posted image
Sem dobila sodelavko na user posted image sva mal počebljale, baje je na šihtu razturuser posted image mene je prav strah it nazajuser posted image

Zdej grem pa kuhat nazaj...

Lepe slikiceuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
15.9.2008 13:47:01   
Februarka08
Aja, bajsa user posted image vem kako je to s telimi delavciuser posted image z madam bo pa itak vse okuser posted image  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
15.9.2008 13:52:21   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Larisa spi že skoraj 2 urceuser posted image vmes sem ji mogla 1x dudo naštimat in je miruser posted image
Sem dobila sodelavko na user posted image sva mal počebljale, baje je na šihtu razturuser posted image mene je prav strah it nazajuser posted image

Zdej grem pa kuhat nazaj...

Lepe slikiceuser posted image

se mi zdi da nas ma kar dost podobne zgodbeuser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?