Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 21.8.2008 22:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ležim na terasi z nogami na pručki, sestra pa lakira
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 21.8.2008 22:58:50
|
|
|
|
natasarobi
|
Sva že dve. Jaz ponavadi sedim na kavču, dam noge na mizo - pol pa je kar je. Edino govorim, da si moram nabavit tisto stvarco za med prste pa nikjer ne najdem.
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 21.8.2008 23:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Edino govorim, da si moram nabavit tisto stvarco za med prste pa nikjer ne najdem. V mullerju majo ful dobre.....ala polži Jaz mam rozaste
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 21.8.2008 23:34:53
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 V kakšnem položaju to počnete? Ponavadi na kavču, nogo pa imam tam na naslonu ki je malo dvignjen. Je ful dobra poza to za lakiranje, samo se moj vedno pritožuje da mu lak glih pod nos smrdi
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 21.8.2008 23:36:02
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Edino govorim, da si moram nabavit tisto stvarco za med prste pa nikjer ne najdem. V mullerju majo ful dobre.....ala polži Jaz mam rozaste Kolko pa pride ta stvarca. Jaz tudi študiram da bi si jo nabavila
< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 21.8.2008 23:37:20 >
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 0:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz se pa usedem na kavč, prekrižam noge in stopalo zgornje noge potegnem k sebi ... a si predstavljate, kaj sem hotela povedat?
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 7:15:46
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 V kakšnem položaju to počnete? Ker jaz se zviram na stolu, pa na kavču, pa na tleh, pa noge na mizo,..... Pa vse živo sem sprobala, ampak imam vedno težave. Ja, jaz isto, samo še najboklje mi rata lepo na tleh, se mi zdi.
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 8:07:02
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 V kakšnem položaju to počnete? Ker jaz se zviram na stolu, pa na kavču, pa na tleh, pa noge na mizo,..... Pa vse živo sem sprobala, ampak imam vedno težave. Meni je najlažje, da se usedem na pručko od tamale (pručka je ful nizka), noge narazen, potem se pa sklonim med koleni in nalakiram. Zame najbolj optimalen položaj in rezultat .
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 8:35:10
|
|
|
|
maja1488
|
Jst pa sedim na tleh in lakiram.
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 9:50:20
|
|
|
|
Magi*
|
v kopalnici imam zidan pult in dam gor nogo in lakiram. mal akrobacije ne škodi. se pa absolutno ne bi branila sistemu ala Karin.
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 9:54:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Edino govorim, da si moram nabavit tisto stvarco za med prste pa nikjer ne najdem. V mullerju majo ful dobre.....ala polži Jaz mam rozaste Kolko pa pride ta stvarca. Jaz tudi študiram da bi si jo nabavila Mislim da kkšn euro dva....poceni je ful
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 10:35:17
|
|
|
|
Jelcy
|
Jaz pa pocepnem in si lakiram po tleh, kjerkoli, najraje v kopalnici.
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 10:49:44
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pri pedikerju , redko doma. Kadar pa že, pa je to podobno kot opisuje Otika.
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 11:43:04
|
|
|
|
ledenka
|
sedim na stolu, nogo mam na drugem stolu za ločit prste uporabim kar papirnato brisačo - zvijem v rolico in navijem okoli prstov. polži mi pa niso všeč, ne vem, zakaj
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 11:48:00
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz pa ne ločujem prstov z ničemer. Se mi ne zdi potrebno.
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 13:48:01
|
|
|
|
malania
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sedim na stolu, nogo mam na drugem stolu Jaz tudi
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 14:03:46
|
|
|
|
baguSka
|
V kakšnem položaju to počnete? nism se nikol... ce je pa taka tezava in problem, pa tud nikol ne bom...
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 22.8.2008 14:23:30
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ležim na terasi z nogami na pručki, sestra pa lakira
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 23.8.2008 15:53:34
|
|
|
|
helloKitty
|
Najlažje na tleh, s skrčenimi nogami. Seveda s polžki med prsti
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 23.8.2008 18:16:44
|
|
|
|
alička
|
Ta hip na stolu pred računalnikom, nimam večjih problemov s tem. Težje mi je lepo nalakirati desno roko, sem totalno nespretna z levo.
|
|
|
|
RE: lakiranje nohtov na nogah 23.8.2008 20:39:38
|
|
|
|
tinkamiška
|
ahaha, tole je blo pa zlo zanimivo prebrat , človek rabi kr nekaj domišljije, da si predstavlja vse poze, ki ste jih naštele jst sedim na kavču, nogo pa dam na klubsko mizico, je približno v isti višini kot kavč...ampak ni najbolj udobno
|
| Stran: [1] |
se vam zdi?cupacupsse vam zdi da bi naša država lahko bolje poskrbela za nas?da (
93%)
ne (
7%)
Število vseh glasov: 312Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!