Naty* -> RE: pravokacija alergije na mleko (12.9.2008 11:53:21)
|
Se bom še jaz priključila temi z vprašanjem. Namreč mali ima 4 mesece in že pribl. 3 tedne hude krče, predvsem ponoči. Že ves čas se izključno dojiva in jaz imam zelo rada mlečne izdelke in mleko, zato sem to uživala v kar precejšnjih količinah. Pediatrinja predvideva, da je alergija na KM, zato imam že 3 dni dieto. Krči niso popolnoma prenehali, zato je rekla, da bomo pregledali še kri, vodo in blato in če bo vse vreud mi priporoča da dva dni jem čimveč mlečnih izdelkov (preden gremo na alergološko). Takrat naj bi se pokazalo, če je to, ali ni. Meni je to grozno, ker je mali tako trpel, da sem še sama jokala zraven. Moj tudi pravi, da ga ne bova imela za poskusnega zajčka. Čist sem že nervozna zaradi tega. Ponoči se mi sanja o mleku in čokoladi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... Sicer pa moja dieta ni tak problem, da bi le malemu pomagalo. Je pa rekla, da je treba to izključiti, da lahko vidimo, če je kaj drugega narobe. Kaj priporočate? Ali se lahko za provokacijo alergije v bolnišnici sam zmeniš, ali mora dat pediatrinja napotnico?
|
|
|
|