Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sex ogroža zvezo! pomoč 31.10.2008 12:40:16
|
|
|
|
smrka
|
Kaj pa ce nisi zadovoljna s svojim telesom in te je na nek nacin "sram" sexat? Mogoce da govoris s svojim mozem o tem - povej mu vse kar si napisala na zacetku. Preseneti ga mogoce kdaj s tem da prizges svecke v sobi, natocis mal vincka.. in se pustis toku dogajanja.
|
|
|
|
RE: sex ogroža zvezo! pomoč 31.10.2008 14:10:09
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še ena anonimna tu. Tudi men ni do sexa.Groza, ne vem zakaj.Čutim kar eno zaporo ko se me dotakne.Sprostim se edino na morju, pa ne vem zakaj, jaz pravim da je tam klima za to. Drugače pa ne vem saj kdaj pa kdaj je fajn drugač pa če je le možno se izognem al pač vdam v usodo.
|
|
|
|
RE: sex ogroža zvezo! pomoč 1.11.2008 10:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
joj babe...še hvala bogu da si vas dragi želi... jes bi dala vse da bi se me moj tok želu....sem pa že pol leta na suhem..kr neki...
|
|
|
|
RE: sex ogroža zvezo! pomoč 4.11.2008 14:51:28
|
|
|
|
devo
|
Dejte že decom povedat kaj si želite. Seks al ne?! Pa pejte vsak k sebi - madona, al se pa pofukite kot je treba.
|
|
|
|
RE: sex ogroža zvezo! pomoč 20.2.2009 1:09:17
|
|
|
|
takor
|
Začeli so se pa problemi, me ne poljubi več, me ne objame, mi ne reče nč lepega enostavno tako zelo zelo zelo hladen! IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Mislim halo, ga ne j.... 5 let in potem ti je hudo in se čudiš. In samo ti si potrpela????????? On ni al kako teh 5 let???? Ti se kar boj, si na dobri poti, da ga izgubiš. Pomoč pri kakem mladem zdravniku????
|
|
|
|
RE: sex ogroža zvezo! pomoč 20.2.2009 10:38:13
|
|
|
|
Greenie
|
Se ne strinjam ravno s tem, da zveza zarad seksa ne more razpadit. Mislim, če seks je, potem je praktično zanemarljivo pomemben v zvezi, če ga pa ni pa rata zelo pomemben. Če si partner želi in ne dobi bo po dalši suši (pa če zato ni zdravstvenega razloga) začel iskati drugje že zaradi potrebe same.
|
|
|
|
RE: sex ogroža zvezo! pomoč 21.2.2009 6:04:11
|
|
|
|
RayBan
|
Pravijo da če sex v vezi štima, predstavja to 10% veze, če ne štima pa 90%. Škoda, da si ne znate poiskat partnejev s podobnimi žejami in potrebami. V tem primeru ne bi bilo toiko probemov, kjer je kompromise težko, včasih celo nemogoče sprejemat. Meni je v bistvu žal tvojega partnerja, ker si ga nekako izkoristila samo da si dobila otroka.
|
|
|
|
RE: sex ogroža zvezo! pomoč 21.2.2009 19:00:06
|
|
|
|
Greenie
|
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan Pravijo da če sex v vezi štima, predstavja to 10% veze, če ne štima pa 90%. Škoda, da si ne znate poiskat partnejev s podobnimi žejami in potrebami. V tem primeru ne bi bilo toiko probemov, kjer je kompromise težko, včasih celo nemogoče sprejemat. Meni je v bistvu žal tvojega partnerja, ker si ga nekako izkoristila samo da si dobila otroka. Točno tako.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?