|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: sex ogroža zvezo! pomoč
31.10.2008 12:40:16   
smrka
Kaj pa ce nisi zadovoljna s svojim telesom in te je na nek nacin "sram" sexat? Mogoce da govoris s svojim mozem o tem - povej mu vse kar si napisala na zacetku. Preseneti ga mogoce kdaj s tem da prizges svecke v sobi, natocis mal vincka.. in se pustis toku dogajanja.

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.10.2008 14:10:09   
Anonimen
pa še ena anonimna tu. Tudi men ni do sexa.Groza, ne vem zakaj.Čutim kar eno zaporo ko se me dotakne.Sprostim se edino na morju, pa ne vem zakaj, jaz pravim da je tam klima za to.
Drugače pa ne vem saj kdaj pa kdaj je fajn drugač pa če je le možno se izognem al pač vdam v usodo.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
1.11.2008 10:09:56   
Anonimen
joj babe...še hvala bogu da si vas dragi želi...  jes bi dala vse da bi se me moj tok želu....sem pa že pol leta na suhem..kr neki...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
4.11.2008 14:51:28   
devo
Dejte že decom povedat kaj si želite. Seks al ne?! user posted image

Pa pejte vsak k sebi - madona, al se pa pofukite kot je treba. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.2.2009 1:09:17   
takor
Začeli so se pa problemi, me ne poljubi več, me ne objame, mi ne reče nč lepega enostavno tako zelo zelo zelo hladen!
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mislim halo, ga ne j.... 5 let in potem ti je hudo in se čudiš. In samo ti si potrpela????????? On ni al kako teh 5 let????
Ti se kar boj, si na dobri poti, da ga izgubiš. Pomoč pri kakem mladem zdravniku????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.2.2009 10:38:13   
Greenie
Se ne strinjam ravno s tem, da zveza zarad seksa ne more razpadit. Mislim, če seks je, potem je praktično zanemarljivo pomemben v zvezi, če ga pa ni pa rata zelo pomemben. Če si partner želi in ne dobi bo po dalši suši (pa če zato ni zdravstvenega razloga) začel iskati drugje že zaradi potrebe same.

(odgovor članu takor)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.2.2009 6:04:11   
RayBan
Pravijo da če sex v vezi štima, predstavja to 10% veze, če ne štima pa 90%.

Škoda, da si ne znate poiskat partnejev s podobnimi žejami in potrebami. V tem primeru ne bi bilo toiko probemov, kjer je kompromise težko, včasih celo nemogoče sprejemat.

Meni je v bistvu žal tvojega partnerja, ker si ga nekako izkoristila samo da si dobila otroka.

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.2.2009 19:00:06   
Greenie
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan

Pravijo da če sex v vezi štima, predstavja to 10% veze, če ne štima pa 90%.

Škoda, da si ne znate poiskat partnejev s podobnimi žejami in potrebami. V tem primeru ne bi bilo toiko probemov, kjer je kompromise težko, včasih celo nemogoče sprejemat.

Meni je v bistvu žal tvojega partnerja, ker si ga nekako izkoristila samo da si dobila otroka.

Točno tako.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.2.2009 19:51:51   
Butterfly_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
sex ogroža zvezo! pomoč

Popravek : nesex ogroza zvezo.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?