Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ZOBOZDRAVNIK V LJ IN ENOLETNIK 21.8.2008 15:38:18
|
|
|
|
sazi
|
Naš mali je bil zdaj 2x pri Lidiji Rahne v ZD Šiška. Je prijazna, ampak kako strokovna in podobno pa ti po dveh obiskih težko povem. Mali obakrat skoraj ni odrl ust no, ravno toliko, da je prvič videla, da ima 8 zob (pri 9ih mesecih) in drugič pri 20ih mesecih tudi podobno. Zdaj gleva spet malo pred 3. rojstnim dnem. Naročajo pa za več kot pol leta naprej.
|
|
|
|
RE: ZOBOZDRAVNIK V LJ IN ENOLETNIK 21.8.2008 18:46:05
|
|
|
|
Naja31
|
Mi imamo dr. Berdajs v ZD Šiška. Do zdaj je bil 3x ali 4x, se ne spomnim, je zelo prijazna gospa. Ni se mi še zgodilo, d ani hotel ust odpreti, tako da to ne vem.
|
|
|
|
RE: ZOBOZDRAVNIK V LJ IN ENOLETNIK 21.8.2008 21:16:44
|
|
|
|
Mikica
|
Naš 4-letnik hodi k dr.Berdajsovi v ZD Šiška. Prvič smo bili pri njej, ko še niti ni imel zobkov, mislim da pri dobrega pol leta. Zelo prijazna, se posveti vsakemu otroku, vozila naju je s stolom gor in dol, da se je sprostil, mu dala ogledalce v roko, da vidi da to ni nič posebnega in pokazala tudi ostalo "orodje". Naš vsakič lepo sodeluje in odpre usta.
|
|
|
|
RE: ZOBOZDRAVNIK V LJ IN ENOLETNIK 22.8.2008 12:21:30
|
|
|
|
ally1
|
Mi smo iz okolice Lj in smo dobili vabilo od dr.Rahne Lidije iz Šiške. Ona je baje za ta okoliš določena. Je OK in prijazna mi smo bili pri njej že 5x in tudi nečaki hodijo k njej in se je nič ne bojijo. Lahko ti na ZS pošljem njeno tel in jo pokličeš, je sestra zelo prijazna in te bo naročila brez problema, če si iz Ljubljanske občine.
|
|
RE: ZOBOZDRAVNIK V LJ IN ENOLETNIK 23.8.2008 13:16:52
|
|
|
|
livia
|
S pedontologi je baje ful kriza. Dva imaš v ZD Šiška, kot so napisale že predhodnice. Vem, da je še eden v ZD Moste. Dr. Mokorel - starejši možakar, bradat, mogoče na pogled malo strašljiv za otroke, a če ga je naša že 3x obiskala, ki se boji vsakega strica, ga bo še kdo drug. V ZD Vič nimajo več pedontologa, mislim, da ga tudi za Bežigradom ni. Osebno se mi zdijo tile obiski do 3 leta starosti itak malo brez veze, ker samo pogledajo usta in težijo za dudo, flašo in sladke pijače. Bolj se mi zdi pomembo, da izbereš dobrega otrokega zobozdravnika po 3 letu starosti. Jaz vem za eno nekje pri Brezovici, samo nismo še bili tam, ker še nimamo 3 leta.
|
|
|
|
RE: ZOBOZDRAVNIK V LJ IN ENOLETNIK 23.8.2008 18:35:18
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: livia S pedontologi je baje ful kriza. Dva imaš v ZD Šiška, kot so napisale že predhodnice. Vem, da je še eden v ZD Moste. Dr. Mokorel - starejši možakar, bradat, mogoče na pogled malo strašljiv za otroke, a če ga je naša že 3x obiskala, ki se boji vsakega strica, ga bo še kdo drug. V ZD Vič nimajo več pedontologa, mislim, da ga tudi za Bežigradom ni. Osebno se mi zdijo tile obiski do 3 leta starosti itak malo brez veze, ker samo pogledajo usta in težijo za dudo, flašo in sladke pijače. Bolj se mi zdi pomembo, da izbereš dobrega otrokega zobozdravnika po 3 letu starosti. Jaz vem za eno nekje pri Brezovici, samo nismo še bili tam, ker še nimamo 3 leta. vič ima dr. Tatjano Lazar, in zobar je pomemben od začetka, ker če karijes načne zobke jih premaže in s tem upočasni napredovanje!
|
|
|
|
RE: ZOBOZDRAVNIK V LJ IN ENOLETNIK 23.8.2008 21:07:36
|
|
|
|
soncipunci
|
vsem se najlepše zahvaljujem za informacije!!! telefonske številke že imam, tako da se moram zdaj spravit v resno akcijo. zaenkrat nisem imela sreče, da bi koga dobila (dr. berdajs ali dr. rahne) menda se povsod zelo dolgo čaka. na srečo ni zaenkrat nobenih težav z zobki, tako da najbrž ne bo panike. sladkih razvad se zaenkrat ne poslužujemo, prstki pa res prevečkrat silijo v usta. ampak tudi s tem se nekako spopadamo... lp
|
|
|
|
RE: ZOBOZDRAVNIK V LJ IN ENOLETNIK 23.8.2008 21:21:04
|
|
|
|
Naja31
|
vozila naju je s stolom gor in dol, da se je sprostil To pa res. Temu ona reče raketa .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?