tejč -> *{*MAJCICE*}* (8.3.2005 8:11:33)
|
No, naj se še jaz malo vmešam v pogovor... Me prav veseli, da ste odprle nove "MAJČKE" mal višje, je res že čas, da se mal javmo. Jaz sem kar okej, moj hrbet pa ni, ga moram kar zatožit- me boli v križu in še pri lopaticah. Včeri me je kokr en heksenšus, je ful bolel, ampak dons je že bolš. Sem na bolniški, pa vseeno delam za službo, tko pač je, delodajalci so neusmiljeni. K sreči mi ni treba v službi viset... Materinska šola se je zaključila in izvedela sem seveda tudi nekaj novih stvari, jasno. Priporočam vsaki, da gre, čeprav ni nujno. Tudi moj dragi je vedno šel zraven in je bil zadovoljen. Ste videle slike poroda v vodi na Nosečnost in porod? men je sabini priporočila to stran pogledat in res je lepa. Jz sem se kar razjokala ob slikcah, tok so lepe. Verjamem, da vse komaj čakamo na porod. Držite se, če pa je katera za srečanja v Domžalah, naj pogleda in javi na forum Srečanja. LP. P.S. Sabini, javi tvoje počutje. Binchy, srečno na nastopih, sem ti pozabila zaželet!!!! Jada, javi se kaj! Mateja:nosecka:
|
|
|
|