kako izraziti sožalje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> kako izraziti sožalje (6.3.2005 20:05:07)

od meni zelo drage osebe sin se je poslovil za vedno. Bolehal je zadnji dve leti in šlo mu je že naboljše. Sploh ne najdem besed- ne vem ali jo naj pokličem ali kaj. Tudi fanta sem poznala in bil je res krasen fant- vredu sva se razumela- bil je predvsem dobrega srca-kakor mama. Star je bil 20 let.
Danes sem se že ogromno jokala in sprašujem se ZAKAJ.
NAJ MI NEKDO PROSIM RAZLOŽI-zakaj si je zaslužil smrt, kaj je naredila njegova mama da si zaslužila to usodo-sin je bil edinček. Ona celo življenje pomagala ljudem v stiski-meni je bila druga mama inres ne razumem zakaj
Ja ljudje umirajo, ampak ni pravice na svetu. Pravim danes mojemu, zakaj smo sploh nekateri dobri, če pa potem dobiš tako vrnjeno

ni pravice na tem svetu

Teni_ -> kako izraziti sožalje (6.3.2005 20:07:24)

Joj, Mojca. Je to tisti s katerim sem jaz v vrtec hodila. M.....?(ne bom pisala celega imena).
Moje sožalje.

LP,
Mojca:nosecka:

Teni_ -> kako izraziti sožalje (6.3.2005 20:18:04)

Aja, mislim, da bi bilo lepo, da jo pokličeš in ji izrečeš sožalje ali pa počakaš na pogreb, ker je zdaj verjetno preveč obupana.

LP,
Mojca:rozica:

anajmad -> kako izraziti sožalje (6.3.2005 20:22:19)

Kar pokliči in izreci sožalje.Men je bilo v veliko oporo,ko mi je umrl sinček,ko so me poklicale znanke in so mi izrekle sožalje,nekatere so prišle celo k meni.Pogovor veliko pomaga.Čeprav v prvem momentu nočeš videti nobenega,toda rama,na kateri se lahko zjokaš je v veliko oporo.
en lp:morje:D.

Moyca_ -> kako izraziti sožalje (6.3.2005 20:34:57)

ja Mojca

Teni_ -> kako izraziti sožalje (6.3.2005 20:35:55)

Ojoj. Sem mamo klicala, pa je tudi šokirana(pozna njegovo mamo). Sem pa brez besed.

LP,
Mojca:nosecka:

Stran: [1]