Katalog - Naš dojenček (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

puncica -> Katalog - Naš dojenček (6.3.2005 19:35:00)

No to sem hotla že v petek povedat
Dobil smo katalog od Neckermanna in sicer NAŠ DOJENČEK in ima sicer sam 50 strani je pa ful dober. Je pa ful cotk za dojenčke, pa še drage niso in tudi za nosečnice se najde kaj, pa modrčki za dojenje, skratka zanimivo.Sicer nismo še nič naročal, tako da ne vem kakšna je kvaliteta teh stvari

Če katero zanima, si ga lahko brezplačno naroči tlele.

https://www.neckermann.si/catalogorder.asp

Minkaa -> Katalog - Naš dojenček (6.3.2005 20:06:06)

Jz sem tudi že pred časom dobila ta katalog in sem bila nad njim dotalno razočarana. Cotke mi po večini (ne vse) sploh niso bile všeč, pa še izredno drago se mi je vse skupaj zdelo.

Zanimivo ne. Sicer pa okusi so različni.

:sloncek:

puncica -> Katalog - Naš dojenček (6.3.2005 20:11:14)

Ja no, okusi so res različni:sloncek: in tako je prav. Men so cotke fletne, sam kaj ko jih imamo še preveč:)-

Anonimen -> Katalog - Naš dojenček (7.3.2005 17:39:26)

Men je katalog tud lušten. Veliko je zlo luštnih oblekc. Ampak naš ta mal imava zaenkrat dovolj vsega. Drugače bi kar kaj naročila:)-

povhek -> Katalog - Naš dojenček (7.3.2005 19:06:13)

Lep pozravček:):)!

Tudi jaz sem dobila ta katalog in moram rečt, da malo pretiravajo z cenami, vsaj za oblačila.Veliko cenejše ,lepše kompletke dobiš v trgovinah, samo vzeti si moraš čas.Kar pa se tiče stvari za nosečke, pa nič ne rečem, so kar ok.

špelin@ -> Katalog - Naš dojenček (7.3.2005 19:25:42)

Se strinjam s povhkom. Bila sem kar precej razočarana nad cenami :zmeden:

:rozica::rozica::rozica:

saba -> Katalog - Naš dojenček (8.3.2005 9:55:26)

kaj ta katalog ima tudi ponudbo, če se vam da prelistat zame, tisti trak za zvezat okoli pasa-trebuha za nosečnice?

http://www.neckermann.si/article.asp?docid=388570&class=000100040022

povhek -> Katalog - Naš dojenček (14.3.2005 15:20:50)

V tem katalogu ga nisem videla, če pa ga rabiš ti ga z veseljem tudi pošljem.

Stran: [1]