|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev in dojenje
20.8.2008 21:46:13   
Svet
dojim, nimam še ta rdeče in me zanima, če loh zanosim, pa kako si izračunam ovulacijo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev in dojenje
20.8.2008 21:55:10   
MAŠKA
Zanosiš lahko, ker boš prvo ovulacijo imela pred prvo menstruacijo. In poznam ženske, ki so zanosile pri polnem dojenju.
Izračunat ovulacijo dokler nimaš menstruacije pa mislim, da je težko.

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.8.2008 7:30:37   
Blejka26
jaz sem zanosila ob dojenju,samo sem enkrat vmes imela menstruacijo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2008 7:42:26   
gbranka
jaz sem polno dojila eno leto. in pri obeh otrokih sem iemla od 6 tedna dalje redne menstruacije. Torej je vse odvisno od poameznice in se ne gre zanašat na to, da je dojenje zanesljiva kontracepcija.

Čeprav do sedaj še nisi imela menstruacije, ne moreš bit sigurna, da čez par dni ne pricurlja. Če nočeš zanosti, ga ne biksaj.

lp
Branka

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2008 9:49:17   
2 Sraki
Preberi si kaj o simptotermalni metodi. Gre za merjenje bazalne temperature in opazovanja sprememb izlivov iz nožnice.

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.8.2008 23:23:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Svet

dojim, nimam še ta rdeče in me zanima, če loh zanosim, pa kako si izračunam ovulacijo...

Odgovoril ti bom zelo iskreno.... Upam da lahko zanosis.... Moja boljsa polovica tudi se doji, in tudi se ni dobila menstruacije po porodu...(bebica je bila pred kratkim stara eno leto)... Prakticno je pa nemogoce izracunat ovulacijo, midva se namrec pred casom odlocila, da bova imela se enega, zato da bo cim manjsa razlika, in tako zdaj delava na drugemu, na vsake toliko pa narediva kaksen test.... zjutraj bo "the day", ker sva danes delala CB popoldan, in je bil rahel, a vendar jasno viden +... zjutraj ponoviva test z jutranjim urinom in enim testom (ne vem kerga mava), da bova videla ce je res kaj na tem.... glede na to, da sva se za prvo pikico matrala 2 leti, se nama zdi malo nemogoce da bi nama tokrat ratalo ze takoj v prvo, pa se to na blef..... vendar se telo zenske ob porodu tako spremeni, da je tudi to najbrz mogoce......

LP, Ciril

(odgovor članu Svet)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.8.2008 9:01:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Svet

Odgovoril ti bom zelo iskreno.... Upam da lahko zanosis.... Moja boljsa polovica tudi se doji, in tudi se ni dobila menstruacije po porodu...(bebica je bila pred kratkim stara eno leto)... Prakticno je pa nemogoce izracunat ovulacijo, midva se namrec pred casom odlocila, da bova imela se enega, zato da bo cim manjsa razlika, in tako zdaj delava na drugemu, na vsake toliko pa narediva kaksen test.... zjutraj bo "the day", ker sva danes delala CB popoldan, in je bil rahel, a vendar jasno viden +... zjutraj ponoviva test z jutranjim urinom in enim testom (ne vem kerga mava), da bova videla ce je res kaj na tem.... glede na to, da sva se za prvo pikico matrala 2 leti, se nama zdi malo nemogoce da bi nama tokrat ratalo ze takoj v prvo, pa se to na blef..... vendar se telo zenske ob porodu tako spremeni, da je tudi to najbrz mogoce......

LP, Ciril

ciril,javi nam rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda,vrjamem,da vama je uspelouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2008 9:07:55   
Anonimen
ah... spet smo vidl drugo crtico (FS), vendar ponovno bledo... prakticno je isto kot vceraj..... vseeno je moja poklicala na ginekolosko in se narocila... oktobra smo na vrsti, do takrat pa bomo se malo delali na bebici in delali teste.... zanimivo je da so trije razlicni testi sicer pokazali pozitiven rezultat, vendar noben test ni bil izrazit, ceprav vsi jasno vidni.... bomo vidl kaj bo.

LP, C

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.8.2008 9:20:17   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ah... spet smo vidl drugo crtico (FS), vendar ponovno bledo... prakticno je isto kot vceraj..... vseeno je moja poklicala na ginekolosko in se narocila... oktobra smo na vrsti, do takrat pa bomo se malo delali na bebici in delali teste.... zanimivo je da so trije razlicni testi sicer pokazali pozitiven rezultat, vendar noben test ni bil izrazit, ceprav vsi jasno vidni.... bomo vidl kaj bo.

LP, C

verjetno je hormona še premalo,da bi bila izrazita črtica.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?