itja -> tablete elevit (7.11.2008 14:41:39)
|
Lep pozdrav!!! Ker sem ravno danes šla v lekarno iskat tablete elevit,ker so mi zmanjkale,me je na ta problem z vitaminom A v tabletah Elevit opozorila teta v lekari in mi celo odsvetovala jemanje teh tablet.Začudeno sem jo pogledala,ker,sem svoji ginekologinji povedala za jemanje teh tablet in mi ni nič rekla,da bi imele česa preveč ali premalo.To sem ji tudi povedala pa me je celo vprašala kdo je moj gin.in bila začudena,da nisem bila na to opozorjena.Svetovala mi je neke druge tablete (ki sem jih kupla),katere pa vsebujejo samo 0,4 mg folne kisline,ko Elevit vsebujejo 0,8 mg,ko sem ji to povedala je sicer rekla,da če želim lahko vzamem Elevit,da je to moja odločitev,da mi pa rajši potem priporoča Cnetrum-mama al nekaj takega pa še Tifol,če želim zaužit 0,8 mg folne kisline. Sicer sem zdaj vzela te druge tablete,ampak bom jutri klicala ginekologinjo in njo vp.ker me res zanima zdaj kak pa kaj s tem in zakaj potem delajo tako veliko reklamo,če nam te tablete v lekarni odsvetujejo. Pa pozdrav do naslednjič!!! če pa katera kaj ve o tem pa prosim pišite!!!
|
|
|
|