Julija08 -> RE: Obleka za v vrtec (21.10.2009 18:16:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Ja, Tamika, vse lepo in prav, ampak vzgojiteljice pa tudi lahko malo pogledajo, da se otrok ravno ne valja v peskovniku in blatu?! Ne vem, meni vcasih ni jasno, kaj tamal od mojega pocne v vrtcu. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa ima samo trenirke in dolocene majce za v vrtec, ravno iz tega razloga. Ampak dokler je bil v jaslih je lahko imel obleceno karkoli, zdej (4L) je pa nenormalno. Meni se pa zdi, da je otrok zato v vrtcu, da tam uživa. Pa če se valja po peskovniku ali blatu, tud prav...vedno ga oblečem v udobne cunje (trenirko, majčke), ki jih ni škoda, pa tud če se uničijo se pač uničijo, itak ne kupujem ekstra dragih oblačil, sedaj imaš itak na voljo ful trgovin z ugodnimi oblačili (H&M, C&A, Kik, Hoffer...). Ker firme mi je ful glupo kupovat, ker itak parkrat obleče pa mu je že premajhno, tako da še ni imel oblačila, ki bi ga uničil, ker je itak vse prej prerastel. Glupo mi je, da starši otroke pošljejo v vrtec in potem jim še "zagrozijo", da se ja ne bodo umazali, mislim halo....[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] a naj potem otrok cel dan sedi v kotu...bedarija. V vrtcu naj maksimalno uživajo.
|
|
|
|