awwa -> RE: Koliko vas je brez otrok? (20.8.2008 16:06:28)
|
Ne vem kako se da ta bel okvirček, da komentiraš konkreten stavek od nekoga, sem nova ... Se opravičujem, ampak res nisem hotla koga prizadet s tem, da brez faxa nisi nič - nisem dobesedno mislila ... Hotela sem reči, da danes res velika večina študira, ker je pač v določenih institucijah potrebna diploma in si ljudje želijo najprej pridobit izobrazbo. T(No, saj mnogim uspeva tudi oboje hkrati) To je blo tko mimo grede povedano, da niti pomislila nisem, da bi se kdo lahko "zataknil" na ta stavek. Niti slučajno ne podcenjujem ljudi brez faxa in vem, da to nima nobene veze (v velikih primerih) s plačo oz. z drugimi besedami povedano, nekdo z OŠ, ki je delaven in iznajdljiv, ima lahko mnogo višje prihodke od nekoga s faxom. Sama sem končala fax izključno zato, ker je diploma potrebna za to delo, ki sem ga izbrala in ki me veseli, sicer ne vem, kaj bi počela oz. bi morala početi tisto, kar me ne veseli. Nikakor se nimam pa za nekaj več. No, nočem zdej spreminjat temo, nadaljujte s pisanjem, ki odg. na vprašanje, samo to sem želela sporočit, da se ne bo še naprej usul val napadov name.
|
|
|
|