moja malenkost
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja pa sej je jasno napisala, da ima vse razmetano vsepovsod... in da nam ne zeli, da vidimo v njegov predal... torej je logicno, da ne pospravlja za njim... Napisala pa je tudi tole: IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost Ja, žena je jezna, ker je ta polica vedno druga. Če bi odlagal vedno na isto mesto, bi bilo ok. Ne pa na 10 različnih koncev v stanovanju. Ampak to se ga ne prime ... iz česar je razumet, da se nanj jezi, ker je neorganiziran, in da se ga ne prime prošnja, da naj daje vse na eno mesto. No, da še enkrat razjasnim kdo ni organiziran, kdo pospravlja in kdo ne, kdo pizdi..... Torej moj dragi možek meče papirje v predale, vendar to ni vedno en in isti predal, ampak ima ponavadi tri predale v hiši, kjer končajo pomembni dokumenti, ki tja sploh ne pašejo, kot sem že omenila tudi predal v kopalnici med želetkami, zobnimi ščetkami, pastami in podobno . Jaz njegovih papirjev ne pospravljam, ker mi gre na živce, da se ga ne prime, da bi dajal stvari vsaj na eno mesto, če jih že v fascikel ne more zložit. In ko spet najdem kaj v predalu, ki nikakor ni namenjen za te stvari, mu enostavno zmečem vse ven (v kopalnici npr. na pralni stroj) in potem čakam. IN kaj naredi. ****ne v drug predal . Pizdim pa ponavadi takrat ko se kaj išče, takrat me to najbolj razkuri. Pa tudi moj ima v službi kar nekaj papirjev čez in včasih se kar čudim kako mu to laufa v službi. Glede drugih stvari pa je vesten - več ali manj vedno pospravi za sabo (po jedi, oblačila in podobno). Ključe in očala ponavadi da na eno in isto mesto. OK, ne bi o podrobnostih, ampak je glede tega kar ok. Ampak zdaj vidim, da ni samo moj tak, pa mi je prec laži pri srčku .
|