ursa_p -> RE: Afte (20.8.2008 13:09:41)
|
Mi emo imeli enak virus dva meseca nazaj ... Gal je imel hudo vrocino 3 dni ... 39, 40, ni skoraj nic pil in nic jedel. V Lekarno sem sla po tinto ... ne vem kako se mu tocno rece, ampak oni vejo za kaj se gre, dobis tudi Propolis, ampak oboje ga je peklo in ni pustil, da mu pomagamo ... zelo rad pa se je mazal z Gengigelom in je kar sam prosil, ce ga mazemo ... sem pa tudi jaz dobila iz infekcijske ta gel in mu je, tako kot mojci75, pomagal v dveh dneh. Je bilo res hudo, ker se je vleklo od petka (prva je bila ze v cetrtek), pa do torka ... oziroma v torek se je zacelo izboljsevati ... hudo je bilo, ampak ce bi ga peljala v bolnico, bi bilo na infuziji se slabse (je bil nekaj casa nazaj in sva spala v sprejemni na trdi postelji (oziroma jaz na lesenem stolu) - NORO), tako da ga nisem zelela peljat na infuzijo, ampak smo se res trudili s pijem ... da je spil vsaj nekaj. Poskusi dobit ta gel ... dobi se ga samo na infekcijski in ti ga nihce ne svetuje. Ce imas veze, poskusi dobit. V nasprotnem primeru pa pojdi tja in prosi kako sestro vsaj za 2 vrecki tega gela. Res priporocam ... iz kje iz Lj pa ste? Lp, Ursa
|
|
|
|