KAŠELJ (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

barby78 -> KAŠELJ (20.8.2008 9:17:11)

Mene pa zanima,kaj lahko dam svoji 4,5 mesečni hčeri,proti kašlju.nima vročine,samo smrka in kašlja?

Mišni -> RE: KAŠELJ (20.8.2008 9:21:17)

Najpboljše kakšne zavrete kamilice pod posteljo, ko gre spat, da se para dela in jo vdihuje.

Volga -> RE: KAŠELJ (20.8.2008 9:38:50)

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Najpboljše kakšne zavrete kamilice pod posteljo, ko gre spat, da se para dela in jo vdihuje.

Sam da ne bo postle zažgala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Drugače pa ja, lahko kaj takega kot pravi Mišni ali pa jaz sem dajala v izparilec eterično olje evkaliptusa, ampak v prostor zraven, da ni bilo preveč vonja, pa je bilo čisto v redu.

Anonimen -> RE: KAŠELJ (20.8.2008 12:29:33)

Dvignjeno vzglavje, kot je rekla Mišni, vroče kamilice pod posteljo, morda si omislite tudi kak vlažilec zraka.
Pa preden gre spat, lahko inhalira vroče kamilice, tako da jo držiš na kolenu, da je malce navzdol in jo nežno trepljaš po hrbtu, da se sluz odlepi. Trepljaš pa jo z dlanjo tako, da je dlan v obliki školjke, če razumeš kako mislim.

*Naja -> RE: KAŠELJ (20.8.2008 13:13:16)

Naša je pred kratkim 10 dni kašljala in smrkala. Nam je predvsem pomagalo pogosto čiščenje noska s fiziološko in pa zvečer, med kopanjem, sva naredila orenk paro v kopalnici in je to vdihavala.

Klarita -> RE: KAŠELJ (20.8.2008 21:19:13)

Nam so pomagale kapljice Sinecod, ki so za dojenčke.

dejček -> RE: KAŠELJ (22.8.2008 14:53:19)

Pri mojem sinu se obnese čaj iz slezovih koreninic, ki jih kupiš v lekarni. Sladkaš jih lahko s fruktozo, kasneje, ko je otrok starejši od enega leta, pa z medom.

Stran: [1]