Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vročina po cepljenju pri 1. letu? 19.8.2008 22:27:00
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
tudi moja hči je imela točno 8. dan po tem cepljenju vročino. sicer mi ej potem rekla pediatrinja, da to ni od cepiva bilo, ampak a ni zanimivo koliko otrok ima po tem vročino točno 8. dan? glede pik se pa ne spomnim več, ker moja jih ima itak vedno tudi, če ji je nasplošno vroče.
|
|
RE: Vročina po cepljenju pri 1. letu? 19.8.2008 22:39:52
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Nam so rekli, da bo reakcija kvečjemu pikice in malo smrkav nos, pa je tudi imela vročino. Ja, kak teden po cepljenju. Je pa minilo v dveh dneh.
|
|
RE: Vročina po cepljenju pri 1. letu? 19.8.2008 22:54:12
|
|
|
|
kaya2007
|
mi smo 5 dni po cepljenju, za1x ni še nič, je bila pa danes mogoče malo bolj tečna pa full je spala popoldne..hmmm, sploh se nisem spomnila na cepljenje do zdaj.
|
|
|
|
RE: Vročina po cepljenju pri 1. letu? 19.8.2008 22:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Kam pa cepijo pri 1 letu?
|
|
|
|
RE: Vročina po cepljenju pri 1. letu? 20.8.2008 0:25:26
|
|
|
|
yellowcrystalstar
|
v roko.
|
|
RE: Vročina po cepljenju pri 1. letu? 20.8.2008 9:45:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, hvala. Slišala sem namreč, da eni v stegno, spret drugi v ramo..
|
|
|
|
RE: Vročina po cepljenju pri 1. letu? 20.8.2008 9:53:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša ni imela nobenih stranskih učinkov. Bila je cepljena v ramo.
|
|
|
|
RE: Vročina po cepljenju pri 1. letu? 20.8.2008 12:23:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša ni imela nobene reakcije.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?