Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 19.8.2008 19:05:19
|
|
|
|
spps
|
tu ti ne znam pomagat,lahk ti pa samo napišem,da mene so kakšen cikel bolele,drugič ne.
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 19.8.2008 19:06:46
|
|
|
|
Anonimen
|
nekaj čisto normalnega.ne morejo te prsi vedno bolet
|
|
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 19.8.2008 19:42:47
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tu ti ne znam pomagat,lahk ti pa samo napišem,da mene so kakšen cikel bolele,drugič ne. enako je pri meni
|
|
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 20.8.2008 7:00:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Verjetno se še hormoni uravnavajo.
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 20.8.2008 8:37:37
|
|
|
|
pikipu
|
Mogoče se ti res hormoni uravnavajo, mogoče pa si sedaj, ko delaš na , še posebej pa, na žalost , po splavu še bolj pozorna na dogajanje v tebi.
|
|
|
|
RE: Zakaj prsi več nič ne bolijo? 20.8.2008 11:34:58
|
|
|
|
ptejka
|
Ja jaz mislim, da so to hormonska nihanja. Tudi mene kdaj bolijo za znort, spet naslednji mesec sploh ne vem da jih imam. Tako je to - narava se igra z nami. Držim pesti zate
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?