MojcaH...tarča (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malika -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:39:51)

Hej kaj zdaj to pomeni. Pogledam na ta forum, je na tapeti Mojca in njeno kajenje, pogledam na naslednjega spet itd,...

Pa dajte no(ena in ista, ali več) mir. To gre že preveč osebno in meni osebno se to zdi nadlegovanje. Zmenita se osebno, ali pa naj tista/e provokatorka/e da mir.
Prav tako vedno bolj dobivam občutek, da najmanj ena teh oseb Mojco pozna osebno, na srečanjih ali na cesti pa se je prijazno smehlja in ji leze v rit, tukaj pa udarja. Zelo mačistično ni kaj.

Saj meni tudi ni všeč kajenje, ampak hudiča saj ni edina ki kadi.

Mojca pardon, ampak res me to že moti.

No pa kakega manj vseeno skadi :)-:ups:

tina.nika -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:41:45)

:bravo::bravo::bravo: malika

Teni_ -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:43:42)

Zgleda, da nekatere pač nimajo bolj pametnega za delat.

Mene samo zanima, drage punce, če se res ne znate zanimat samo za sebe, najprej počistit pred svojim pragom. Pa kaj vas sploh briga življenje in finančno stanje drugih?????

Pa prijavite se in ne bodite take hinavke, ki ne upajo povedat v obraz, ker se bojite, da bi vedela katera je. Raje imam, če mi katera pove v obraz kaj jo moti, pa čeprav se je stvari ne tičejo.

Hvala malika! Tudi mene moti in mi že gre vse skupaj pošteno na živce.

LP,
Mojca:rozica:

crna -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:44:07)

ma kje si to prebrala...?
sorry nisem zasledila nikjer, da bi jo obtoževali...

Teni_ -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:45:11)

crna, zadnjič na srečanjih in dogodkih, ko se dogovarjamo za srečanje, včeraj na NV, ko sem objavila, da sem noseča in danes na odnosi.

LP,
Mojca:nosecka:

Anonimen -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:45:44)

A to je blo to al kaj?

Halooo! Sem mislila, da pač piše o nekom, ki res nima za kruh za čez mesec in ki že cel dan kreha zaradi cigaret.

Vzamem nazaj, kar sem tam napisala!

Teni_ -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:48:23)

Ne, mislim, da tisti prvi post ni bil namenjen meni, ali pač? Možno je vse, pa so pač samo podatki spremenjeni. Meni je vseeno, kaj si drugi mislijo o meni. Jaz živim svoje življenje in se ne vpletam v druga. Me pa moti, ko mi kdo soli pamet.

LP,

Teni_ -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:51:12)

Jaz sem tisto napisala v šali. Pač nisem dodala 10 smeškov zraven in je vse narobe. Meni ni problem, da se zadržim za nekaj časa in ne kadim, ali pa grem ven. To je najmanjši problem. Pa vseeno bi lahko bila prijavljena. Vsakemu dopuščam svoje mnenje. Normalno je, da ga imaš.

LP,

Erdbeere -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:55:29)

MojcaH iskrene čestitke za nosečnost...pa čimmanj nevšečnosti ti želim

Teni_ -> MojcaH...tarča (4.3.2005 10:56:01)

Saj sploh ni pomembno. Samo zgleda, da grem zadnje čase marsikomu na živce. Pa bog pomagaj. Ne vem, če sem se kateri zamerila in s čim, ampak jaz ne morem nič.

lP,

tinkamiška -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:00:19)

Mojca, ne se sekirat, sama veš zase kako in kaj, za druge pa, všasih je vredu mal razmislit, ampak sekirat se pa nikakor ne:rozica:

Želi ti vse lepo:rozica:

Tinka

Teni_ -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:01:41)

Saj se ne sekiram. Mene je težko sprovocirat, tako, da mi provokacije ne pridejo do živega.

LP,

tinkamiška -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:02:45)

Potem pa tako vredu:)

LP,
Tinka

JASNA D -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:04:53)

Mojca, jaz sem ti že včeraj povedala, pa bom sedaj še tu - huda, antismoke in podobne "znanke", mejete fris, pa napišite, kje vas čevelj žuli (čeprav tuj na tuji nogi)pod svojim vsem znanim nickom, drugače pa svoje mnenje izpovejte kje drugje - lahko na primer stopite pred ogledalo...... Če vam bo odsev povedal, da se ah in sploh in oh...., toliko bolje za vas in za celotno človeštvo.

To, kar sem povedala včeraj že Mojci, pa še zajema mojo ugotovitev, da so te "anonimke" čisti podn in hinavščina, za hudo pa smo itak ugotavljale, da se nam zdi, da je to ena izmed nas, ki se poznamo tudi osebno..........

Zaenkrat toliko.

Z vsem spoštovanjem do drugače mislečih
Jasna

P.S. - pa dajmo mal še o šokodljivosti preparatov za lase povedat - me prav zanima, kako boste pametovale, da današnji preparati ne škodujejo niti vam, niti vašim še nerojenim ali dojenim otrokom. Na primer. Lahko zaradi mene tudi malo o tem, kaj zmečemo v želodce, ali pa kak luft dihamo....

Teni_ -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:05:18)

Ne, saj sem jaz tudi rekla, da tisto ni o meni, ampak nekateri posti spodaj pa so bili namenjeni meni.

Jaz sem na tisto že pozabila, pozabi še ti. Nisem zamerljiva(no, včasih za trenutek, potem pa več ne).

lP,

Erdbeere -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:07:26)

JasnaD se podpišem pod tvoj post...men se tud te nepodpisane zdijo največje hinavke...pa nej se katerikoli zamerim briga me...sam če ma katera kakšni kej povedat naj pove s tapravim nikom, nej ma tok jajc pa pove, če upa seveda, sklepam pa tud jaz da se verjetno osebno poznate, v živo je pa verjetn največja "frendica" ZA BRUHAT

Teni_ -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:08:32)

Aja, Erdbeere, hvala za čestitke.

LP,

JASNA D -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:11:53)

Ja Mojca, v vsej moji zgornji ihti, sem ti pozabila povedat, da ti stojim ob strani in se s tabo veselim tvojega pričakovanja in seveda radosti, ki vam ga prinaša.

Zdaj pa grem na en čik!!!!!!!!

Jasna

Teni_ -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:12:47)

Hvala, Jasna.

LP,

tinadvojčica -> MojcaH...tarča (4.3.2005 11:21:04)

Joj kako so nekateri ljudje brez dela.Tudi jaz kadim in sem v nosečnosti tudi(ampak zelo zelo malo) pa pravim da je to edina slaba razvada ki jo imam tako da se s tem ne obremenjujem.Čeprav imajo nekateri disti povedati ampak......NIHČE NI POPLN!

Zdaj grem pa tudi jaz na enega.Čauči!

Pupica -> MojcaH...tarča (6.3.2005 18:19:03)

Ah dajte ji mir no...jaz sem bila zadnje čase mal out, in nisem zasledila, samo sem tudi jaz v nosečnosti kadila(sicer manj do max.10 na dan) in bohnazaden da mi je kdo kaj rekel. Moj :love: je vedu da mi kar pokrovko odnese, če mi kdo zarad čikov teži, tako da jih je že v štartu zaustavil, da nisem pol v jezi še enga pržgala.
Nehal sem takoj ko mi je tako pasal in to je bilo 30.8.2004 en dan pred rojstvom moje princeske. In sedaj ne kadim, če pa bom, pa bom. TO je moja stvar!

Lp Mojca in čestitke za :modri::bravo::bravo:

Teni_ -> MojcaH...tarča (6.3.2005 19:30:29)

Magre, hvala za čestitke. Seveda, bom povedala.

Lepo se imej.

LP,

Anonimen -> MojcaH...tarča (6.3.2005 19:41:59)

Nisem še brala, kaj se je o kajenju in Mojci pisalo, repliciram pa na tisto, ki kajenje primerja z barvanjem las, hrano ipd.
Če si nekdo barva lase, je nezdravo, pije in kaj jaz vem še kaj, škodi sebi in niti slučajno meni. Če pa kdo zraven mene kadi, pa škodi tudi meni in predvsem mojemu otroku. Njegova svoboda se pač neha pri moji svobodi in zraven mene zagotovo ne bo nihče kadil, vsaj ne dolgo!

Upam in komaj čakam na protikadilski zakon!!!

p.s. Mojci čestitke za dve črtici :).
p.p.s Tudi meni se anonimci upirajo.

Teni_ -> MojcaH...tarča (6.3.2005 19:43:16)

Hvala za čestitke, Selena.

LP,

india -> MojcaH...tarča (6.3.2005 20:48:55)

Samo tole bi dodala...jaz te imam zeloooo rada, Mojca, zame si dobra frendica in če ti katera ne upa povedati v obraz svojega mnenja, potem ti sigurno ni priajteljica. Za take se ne splača sekirat!

:miska:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>