maruškaŠ -> RE: Fant noče poroke! (20.8.2008 8:12:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby22 a648,popolnoma te razumem,ker sva skoraj v enakem položaju... meni so tut danes,ko sem urejala neke stvari,sedaj ko sem brezposelna dali vedeti kot da nimava s fantom nič skupnega,ker pač nisva poročena! tudi jaz se ne počutim kot del družine,saj imata fant in sinček enak priimek,jaz sem pa kar nekdo...ki mora povsod nositi vse papirje....itd.itd.itd. morda je pri meni malo drugače,midva sva se pogovarjala o poroki,sicer ni kazal nevem kakega navdušenja,vendar jo je omenjal,po tem sklepam da si jo želi...nato je prišel sinček,in je ta tema ostala v ozadju... sedaj pa ko omenim poroko vedno odgovori da nimava denarja za poroko (ne vem ali je to izgovor ker se ne želi poročiti al samo hiter odgovor zato da zaključiva to temo....) v glavnem razmišljava da bi imela preprosto poroko.... bomo videli... skratka obema želim veliko sreče!!!! Dandanes je izvenzakonska skupnost tretiranatako kot zakonska. In prve je čedalje več. Tako, da malce pa pretiravate s tem, da ste čisto izločene. Moj sin iz prvega zakon ima očetov priimek midva s partnerjem pa vsak svojega - pa preživimo. Za sinov otroški dodatek moram vpisato tako preživnino, ki jo sin dobi kot tudi dohodke partnerja s katerim živimo skupaj. Samo problem priimka, kot že rečeno, lahko reši UE.
|
|
|
|