|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ponovna vključitev v postopek?
19.8.2008 10:21:37   
pupa_b
Pozdravljene, punce!

Zanima me, ali ima katera od vas izkušnjo ali morda ve za primer, ki ga imam sama. Maja sem imela datum za  oploditev, a sem postopek prekinila ... S fantom imela neke težaveuser posted image , sem mislila, da se bova razšla ... user posted image user posted image

No, in zdaj je vse okej in bi seveda še vedno imela malega pamžeka. Zdaj me zanima, ali je možno, da pokličem v amb. za neplodnost v MB (kjer sem bila v postopku) in prosim za ponovno vključitev? Ali kako? Ali morda katera ve, kako je s tem? Vem, da je situacija malo nerodna, ampak ... živim se vse zgodi. user posted image

Takrat sem rekla, da postopek prekinjam, zdaj pa ... Oh! Itak mi je težko že zaradi nastale situacije, ki sva jo dala skozi, zdaj pa še tole ...user posted image

Kako dolgo se čaka oz. se bi čakalo zdaj ponovno?

Plis plis za kar koli! Če katera kar koli ve, ji bom hvaležna za vsak nasvet, pomoč, odgovor ...

Lep pozdravček vsem
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.8.2008 11:41:33 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ponovno um. opl.
19.8.2008 10:23:09   
baguSka
cimprej se spet naroci... cakala bos pa tko kot prvic...

tok vem jaz..

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ponovno um. opl.
19.8.2008 11:32:20   
Klarissa
in kako dolgo se čaka v mb, da začneš s postopkom, ko ti naredijo laparo, histero, hormonske, genetske, itd?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ponovna vključitev v postopek?
27.8.2008 10:46:40   
Kicsi
Ojla.Jaz sem imela pred petimi leti že datum za IVF,pa sva se s fantom razšla,ker on tega "ni mogel prenest".Letos maja pa sva se z partnerjem odločila za umetno,ker nama drgač ne rata user posted image  ,pa sva dobila datum v roku enega meseca.Prednost je ta,da če že enkrat komisija odobri postopek,ne rabijo ponovno pošiljat prošnjo na komisijo,tko da pridobiš neki časa tuki.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2008 11:07:17   
atina1
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Ojla.Jaz sem imela pred petimi leti že datum za IVF,pa sva se s fantom razšla,ker on tega "ni mogel prenest".Letos maja pa sva se z partnerjem odločila za umetno,ker nama drgač ne rata user posted image  ,pa sva dobila datum v roku enega meseca.Prednost je ta,da če že enkrat komisija odobri postopek,ne rabijo ponovno pošiljat prošnjo na komisijo,tko da pridobiš neki časa tuki.

Lep pozdrav!

A mi lahko razložiš, kako, da sta se odločila za umetno?

Midva sva rekla, da bi šla na umetno, pa so rekli da morajo prvo vse preiskave nardit pa probat kaj se še da. Tak da zdaj že tretji ciklus čakam na laparo in se mi tak vleče da to ni res.
Kaj imaš že narete vse preiskave, ali so ti kar tak dali napotnico?
Ker te bi jaz tudi šla tja po napotnico za umetno, če ti kr nardijo.

Se opravičujem, nevem niti kako to vse poteka in sprašujem na RR.

LPuser posted image
Anita

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2008 12:00:36   
Kicsi
Lej.Prvič je bilo dalj časa za čakat.Kako se odločijo za umetno :
1. najmanj eno leto se moraš neuspešno truditi,da bi zanosila
2. nato greš k svojemu osebnemu ginekologu,mu omeniš problem in ti za začetek predpiše tablete KLOMIFEN,ki spodbujajo ovulacijo.To jemlješ 3 mesece.Če še zmer ne rata,te osebni G napoti na kliniko,kjer najprej opravijo HCG,spet počakajo cca.3 mesece.Če še zmeraj ne rata,te naročijo na LAPAROSKOPIJO. Ko imaš vse te izvide,dajo na kliniki prošnjo za umetno,ki jo more odobrit komisija.Ko imaš odobreno (dobiš pošto na dom),se lahko naročiš na postopek.
Jaz sem imela vse to narejeno že pred petimi leti in ker nisem koristila nobene terapije,mi tokrat ni bilo potrebno iti čez vse to.Samo na kliniko sem šla po napotnico,se naročila in to je bilo to.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2008 12:32:34   
pupa_b
Oj! Ja, tudi jaz sem naročena že 2. septembra (klicala ta teden), da grem dvignit nov protokol za postopek. Je bilo hitro in mi je rekla, da mi ni treba nobenih pregledov več delat, glede na to, da sem itak dala vse to že čez. Zdaj bom videla, kdaj bova prišla na vrsto, ampak po mojem še to leto! user posted image  Končo ... Glede na preteklostuser posted image

Lp Vsem

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2008 13:29:56   
Kicsi
Ma ja,zdaj bo šlo hitro.Jaz sem šla po napotnico 20.08. in sem naročena že29.08. na posvet,pa da mi dajo zdravila,tako da se bom že sredi septembra začela pikati s hormoni.
Upajmo,da tokrat uspešno. Grem namreč že drugič na IVF.user posted image

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2008 13:35:48   
pupa_b
A v mariboru, Kicsi?

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2008 14:08:08   
Kicsi
V Ljubljani.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2008 14:26:15   
pupa_b
Veliko sreče za user posted image  user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?