Anonimen -> Datum spočetja (18.8.2008 22:40:38)
|
Pozdravljene, zanima me, kako natančno lahko G določi predviden datum poroda oz. datum zanositve? Zaradi nerednega zapisovanja ciklusov namreč ne vem točno, kdaj sem zanosila. Datum (domnevno) predzadnje menstruacije je bil 10. april. Vem, da sem kasneje še enkrat krvavela, vendar ne vem, ali je šlo za »lažno« krvavitev. Sicer imam ciklus na 25-27 dni, krvavitev je vedno precej šibka. Prve znake nosečnosti sem opazila konec maja oz. začetek junija (občutljive prsi, bolečine v trebuhu, utrujenost). Takoj po pozitivnem testu nosečnosti sem obiskala G, ki je ugotovil, da naj bi bila v 5. tednu (to je bilo 10. junija), določila pa je predviden rok 5.2.2009. Na tej podlagi so mi 31. julija opravili tudi NS in ugotovili, da naj bi bila v 12. tednu (se pravi, da je bil datum zadnje menstruacije nekje okrog 5. maja). Torej, če zastavim vprašanje še malo drugače: ali se lahko G na podlagi vseh teh podatkov zmoti in sem dejansko zanosila 25 dni oz. en ciklus prej? Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem, prihranile mi boste marsikatero neprespano noč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|