|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in barbinton
18.8.2008 22:03:12   
Anonimen
mene zanima če lahko kako user posted image  škoduješ če igraš barbinton.

Vem neumno vprašanje vendar vseeno
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in barbinton
18.8.2008 22:30:14   
Anonimen
kaj pa je BARBINTON? A neka igra kje se igraš z barbiko? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2008 22:36:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj pa je BARBINTON?

user posted image user posted image user posted image Men se zdi, da je mislila na badminton.

Poglej malo na MON-u, kjer piše Pušenjak in med drugim pravi; "mislim, da badminton kot igra, pri kateri gre predvsem za to, da odbiješ žogico z loparjem, ni za nosečnico nič nevaren, če si pri tem ne izpahnete kolk ali zvinite gleženj, kar potegne za seboj vse posledica poškodbe od RTG slikanja, zdravil proti bolečinam, ležanje, imobilizacija uda ipd."

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2008 22:39:53   
Marogica

kaj pa je BARBINTON? A neka igra kje se igraš z barbiko? user posted image user posted image user posted image

user posted image

Najbrž je mislila badminton.

Kaj pa vem..odvisno koliko aktivno ga igraš. Ker pri pravem badmintonu se konkretno "pretegneš" , če pa igraš tako malo na vrtu, pa ne vidim ravno nekega problema.

Najbolje pa bo, da ob prvi priliki vprašaš ginekologa, da ti me ne bomo kakšne neumnosti svetovale.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2008 22:42:38   
muki1
Če z loparom samo po perjanici udrihaš potem ne, če pa kje drugje šariš, pa je odgovor DA.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.8.2008 8:43:56   
Anonimen

mogoče zate anonimna je to igra z barbiko. Pač se je zmotila pa namesto badminton napisala barbinton.
A se ti nikol ne zmotiš???????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.8.2008 9:02:32   
Anonimen

mogoče zate anonimna je to igra z barbiko. Pač se je zmotila pa namesto badminton napisala barbinton.
A se ti nikol ne zmotiš???????

Kar velik odstotek ljudi ne ve kako se pravilno napiše badminton, velik jih govori badBinton, ali pa m namesto n.... v glavnem mislim, da se ni zmotila, ampak je pač mislila, da je tako pravilno, ker ne gre za zatipkanje ali kaj podobnega, celotna beseda je napačna.

In hvala, vem kaj je badminton, za barbinton pa res še nisem slišala, ker to ne obstaja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.8.2008 10:50:56   
sasa78
sem v 21t in ga redno igram - pa še paše da se mal pretegnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2008 12:05:27   
Andromeda
Najbolje, da vsa taka vprašanja nasloviš na svojega G, on te kot nosečko najbolje pozna in ti bo povedal, ali je priporočljivo igrat ali ne.

p.s. Sem se pa res nasmejala besedi barbinton. Pa kaj, moja babica pa pravi "barbingtong" user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.8.2008 12:10:30   
Anonimen
se oproščam ko sem napisala barbinton ne vem kle so zmer tko govorl in ni mi kapnil da bi se to drugač napisal.

prejšni dan sem ga igrala mal ne pretiran sam zej me pa čez trebuh boli zato sem spraševala al je priporočljiv al ne. pa to je zgleda odvisno od vsake posameznice.

hvala vsem za odgovor.

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.8.2008 12:30:43   
Naja30
Igraj v mejah normale. Če te boli trebuh po njem, ne igraj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?