Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

jana30 -> Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (18.8.2008 16:32:33)

Če kdo ve odg. na moje vpr., prosim za pomoč, ker jaz tega enostavno ne razumem.

Napredovala sem vsega skupaj 3x, vendar prvič za dva plačna, drugič za en in tretjič za dva plačna razreda.

Kaj se mi pri prevedbi upošteva-število napredovanj ( torej 3 ) ali število napredovanih plačnih razredov ( torej 5 )?

Upam, da sem razumljivo postavila vprešanje.

LP

Gordana-3 -> RE: Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (18.8.2008 17:01:49)

5

jana30 -> RE: Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (18.8.2008 18:42:50)

A sigurno?Ker so mi namreč samo 3x šteli in imam do jutri čas, da napišem ugovor.

Hvala !

LoCa -> RE: Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (18.8.2008 18:45:16)

če si medtem menjala delovno mesto se ti štejejo samo napredovanja tega drugega delovnega mesta. 

Aja1 -> RE: Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (18.8.2008 18:52:22)

IZVIRNO SPOROČILO: LoCa

če si medtem menjala delovno mesto se ti štejejo samo napredovanja tega drugega delovnega mesta. 

Točno tako. Če si pa na istem delovnem mestu napredovala za 5 količnikov, potem pa se šteje 5 plačnih razredov.

jakaracman -> RE: Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (18.8.2008 19:39:09)

Definitivno 5.

jana30 -> RE: Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (18.8.2008 20:23:31)

Hvalča vsem, sem že napisala ugovor.

Anonimen -> RE: Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (18.8.2008 21:12:28)

Odvisno, kako si menjala delavno mesto. Če na svojo željo potem 3 napredovanja, če si menjala mesto na predlog delodajalca potem 5.

andrejaz -> RE: Javna uprava- prenos napredovanj v aneksu,če se kdo spozna (19.8.2008 22:33:47)

Mogoče še nekaj v zvezi s tem

V nov plačni sistem prenašaš najmanj toliko napredovanj v plačilne razrede, kot si jih imela pred prevedbo na tem delovnem mestu. Lahko pa jih zaradi učinka prevedbe nastane tudi več, odvisno od razlike med prevedenim plačnim razredom delovnega mesta (brez napredovanj) in prevedenim plačnim razredom javnega uslužbenca (z napredovanj), ter odvisno tudi od novega delovnega mesta (ali je mesto z nazivi oz. največ koliko napredovanj je možno na tem DM). – 49c in 49č Zakona o sistemu plač v javnem sektorju.
Malo si preračunajte, da ne ostanete brez kakšnega plačnega razreda.

Stran: [1]