frutka_ -> Kje ste junijke? (7.3.2005 23:33:24)
|
:nosecka:Sem videla, da se junijke zbirate pa sem malo pokukala. Jaz sem rodila junija lani. :duda:Imam fantka Filipa in je pravi naviha pobalinček.:duda: V takem času lani sem se zredila za 4kile,trebušček sem imela bolj majhen, spola nisem vedela (pokazal se je šele proti koncu nosečnosi). Inara ne skrbi jaz sem se vsega zredila za slabih 10kil pa mi nihče ni rekel nič. Bila sem vedno v sp. meji normale. Rodila sem v SG. V tem času nisem imela kupljenega ničesar razen vozička. Takšen je: http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/137/ Jaz sem imela košaro in se mi je zdela fajn, sploh ker se jo z lahkoto odmontira in je lahko dalje spal, če sva prišla iz sprehoda. Pomembno se mi zdi, da je ležišče ravno, na mojem modelu se da ležišče tudi dvigniti (ko je otrok malo večji in bi gledal ven). Aja, znamka je PegPerego Culla model in sem izredno zadovoljna z njim. Voziček je zelo fajn za voziti, je mahak, ima kar velika kolesa, veliko košaro, ogromno dodatne opreme (dežna prevleka, mreža proti komarjem, dve strehici, dve pregrinjali, zimsko vrečo, marelo za sonce, torbo). Pa sicer tudi nasplošno se mi zdijo PP stvari kvalitetne. :nosecka:Uživajte :nosecka:nosečke:nosecka: v najlepšem trimesečju!!!
|
|
|
|