Gina -> RE: Sobici? bratec in sestrica, dilema (18.8.2008 13:37:37)
|
Mi smo imeli nadstopno, zamaknjeno posteljo in je bilo ok. Imela sta tudi dovolj prostora za igranje, pa še res veliko mizo in dovolj omar. ko se je rodil tretji, smo v isto sobo dali še tretjo posteljo (90x200). POstal je problem premajhnosti sobe (sicer je bila velikosti 4,2x4m2, se pravi ni bila glih majhna soba), ker se niso imeli kje igrati in je bilo že kar malo klavstrofobično. po moje je boljše dati zamknjen pograd normalne velikosti, ker sicer ti bo ta mali otrok zelo hitro prerastel posteljico in boš spet pred istim problemom kot sedaj. Ko bosta stara tam nekje 6 in 8 let boš imela drugi problem, da bosta težko še skupaj, ker tako blizu skupaj rojeni otroci so ponavadi rivali med sabo, non stop "borbe" in bo za tvoje živce prehudo. Če imaš že zdaj možnost dveh sob, je to po moje najboljša rešitev. pri nas imamo zdaj ta isti pograd za ta srednjo in ta malega v sobi 5x4m in je zaenkrat super (starost 10 in 4), ker se ne kregata, sta starostno dovolj narazen, razen okrog pospravljanja, slej ko prej bosta pa itak šla vsak v svojo sobo. Aja, po moje otrok pred 4. letom težko gre na pograd, razen če mu res ornk ograjo zrihtaš.
|
|
|
|